Gampowe Dożynki (26-27.10.2013)
Re: Babicki Master - Nie w Babicach (26-27.10.2013)
Miałem na myśli "kompleks warszafki", a nie to co napisał Rince.
Przekimam za free jeden team z soboty na niedzielę.
warunk
- prawdopodobnie musicie ze mną wyjść na pare godzin w sobotę na imprezę na miasto
- no i podwózka dla mnie z mieszkania na turniej i z turnieju
prosze odzywać się na PM
Warszawa wita gości.
warunk
- prawdopodobnie musicie ze mną wyjść na pare godzin w sobotę na imprezę na miasto
- no i podwózka dla mnie z mieszkania na turniej i z turnieju
prosze odzywać się na PM
Warszawa wita gości.
Dobrze Panie pRince.Rince pisze:Proponuje przestac czytac miedzy slowami i nabrac do siebie nieco wiecej dystansu. Ty masz nieciekawy stosunek do samego siebie. Ne trolluj, tylko sie zastanow jak przystosowac rozpe do zmieniajacej sie mety, zamiast wiecznie psioczyc na swoja beznadziejna armie. No i wszystko inne. BigPsioczku. Dozo na Babicach.bigpasiak pisze: Proponuję księciuniu zacząć się zastanawiać nad tym co piszesz. Masz ciekawy stosunek do graczy jako ogółu.
Oczywiście Panie pRince.
Co jeszcze poza bydłem śpiącym na sali napisałeś w tamtym poście Panie pRince?
Ja mam nieciekawy stosunek do siebie? A to interesujące zagadnienie. Mało jest osób z takim dystansem.
Ja nie narzekam na armię, tylko stwierdzam fakty. Widzisz różnice między 8letnim a nowym bookiem...?
Znam za to inną osobę, która albo płacze, że wszystko mu ścięli albo, że nic się nie mieści... Tylko nie powiem kto bo się znowu obrazisz...
Spokojnie, oczywiście wiem jaka jest tego definicja, chcę tylko wiedzieć czego będziecie się trzymać bo mam pewne obawy.RIPlay pisze:Pasiaczku dobrze wiesz co to jest straszliwe gówno - jesteś dobrym malarzem, z wieloma wyróżnieniami, więc nie siej fermentu.
Obawiam się iż może być np sytuacja gdzie są dwa unity terków, jeden zielony a drugi czerwony, który to nie-jest-terkami... W końcu odróżnić się da... kolor inny...
Jak to będziesz traktował? Bo estetycznie all się będzie zgadzać, ładne modele niczym do gówna nie da się przyrównać, ale...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
A to dobre Caluski.bigpasiak pisze: Ja mam nieciekawy stosunek do siebie? A to interesujące zagadnienie. Mało jest osób z takim dystansem.
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Wy tak na prawdę prowadzicie publiczna gre wstępną, bez żadnych sztucznie pruderyjnych anonsów, która niewątpliwie zakończy się P+R=WNM, czy tylko dążycie do wydłużenia sobie penisków, jakąś nową szamańsko-internetową metodą o której jeszcze nie słyszał świat?Rince pisze:A to dobre Caluski.bigpasiak pisze: Ja mam nieciekawy stosunek do siebie? A to interesujące zagadnienie. Mało jest osób z takim dystansem.
xYz
@Pasiak: 0 z modelarki, chyba, że któreś z nich będą miały przerobione mordy/ogonki itp.
Dębek pisze:Polska to jednak dziki kraj, więc jak tylko zbierzesz odpowiednie poparcie dla swojego pomysłu, możesz odrzucić reguły wykładni i interpretować każdy wyjątek rozszerzająco, per analogiam, a nawet, tak bo kurwa tak.
ostrzegam, od tej chwili wyrzucam posty bez wczesniejszych upomnień. pytania do orga tak, leczenie kompleksów nie. A obijanie się z Rincem na posty mozżna urzadzic sobie gdzie indziej. Nie szkoda Wam niedzieli? Do kościółków poszli!^^
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Czy gdybyś, jako organizator, mógł coś jeszcze napisać w tym temacie to co by to było?Dymitr pisze:pytania do orga tak
Za około 1h jadę w okolicę ursusa szukać wam noclegów.
Zarówno takowych którę mieściły by się w 10zł, a które odpowiadały by warunką standardowym na masterach (sala, ciepła podłoga, materac), jak i o podwyższonym standardzie.
Ten brak noclegu jest dla mnie kulą w stopę, tak więc linczować zacznijcie mnie dopiero od jutra.
Zgłoszenie przedłuząm jeszcze o jeden dzień, tak więc do Wtorku będą za pełną ilość pkt.
Zarówno takowych którę mieściły by się w 10zł, a które odpowiadały by warunką standardowym na masterach (sala, ciepła podłoga, materac), jak i o podwyższonym standardzie.
Ten brak noclegu jest dla mnie kulą w stopę, tak więc linczować zacznijcie mnie dopiero od jutra.
Zgłoszenie przedłuząm jeszcze o jeden dzień, tak więc do Wtorku będą za pełną ilość pkt.
Mam nadzieję, że przedpłaty również przedłużone do wtorku, bo szczerze mówiąc to tym brakiem noclegu odebraliście mi ochotę do przyjazdu na mastera. Brak standardowej piwonajebki w sobotę po bitwach to nie master
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
karol, ale piwonajebka jest chyba na miejscu. Dobrze mowie?
Znajac Smiecha, ogarnie i spanko. Jak widac strasznie mu zalezy i pomimo slubu i ograniczonego czasu robi wszystko, zebysmy sie dobrze bawili. Dajcie mu kredyt zaufania.
Znajac Smiecha, ogarnie i spanko. Jak widac strasznie mu zalezy i pomimo slubu i ograniczonego czasu robi wszystko, zebysmy sie dobrze bawili. Dajcie mu kredyt zaufania.
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Ja u siebie moge przenocować 8 osób.
Kaleson 3
Handelek ma ogromną hate wiec i pewnie z 10 by przytulil.
Panowie mamy wyjscia awaryjne.
Karlee - wszystko jest przedłużone do wtorku.
Oficjalne info ze spaniem będzie najpóźniej jutro wieczorem.
Jak bedzie trzeba to ogarne dobrze wam znane babickie OSP i napitek jak w zeszłym roku.
Kaleson 3
Handelek ma ogromną hate wiec i pewnie z 10 by przytulil.
Panowie mamy wyjscia awaryjne.
Karlee - wszystko jest przedłużone do wtorku.
Oficjalne info ze spaniem będzie najpóźniej jutro wieczorem.
Jak bedzie trzeba to ogarne dobrze wam znane babickie OSP i napitek jak w zeszłym roku.
ludzie, dajcie to im zorganizować. Orgowie mają poważny problem. Jak nie jesteście w stanie pomóc, to nie hejtujcie. Śmiechu przecież zasuwa dzień i noc, chociaż mu nikt za to nie płaci. Ile w tym temacie jest niepotrzebnych dyskusji to szczęka opada. Dajcie im trochę czasu.
Potem pojawił się Tauruk, no ten to rzeczywiście ma to co trzeba, gaz w nogach, postawę, może przywalić i odparować cios, umie zasuwać jak dziki! Gdyby nie ta jego francowata pięta!
Prawda jest taka, że nie trzeba z kimś rozmawiać, aby się do niego uprzedzić. I tak robię to dość szybko. Aczkolwiek to, że się z Tobą piwka nie napiję, nie oznacza, że Cię nie szanuję, więc chillPiotr pisze:Que? Zamieniłem z Tobą w życiu pewnie ze dwa słowa (z internetem włącznie)... Coś szybko się uprzedzasz...RIPlay pisze:Piotrze jak za Tobą nie przepadam, [...]
Jeśli ktoś ma pytania odnośnie hobbystyki piszcie pmki. Pytania o dopuszczenie modeli oraz ich zdjęcia kierujcie na m.gos@vp.pl.
Dębek pisze:Polska to jednak dziki kraj, więc jak tylko zbierzesz odpowiednie poparcie dla swojego pomysłu, możesz odrzucić reguły wykładni i interpretować każdy wyjątek rozszerzająco, per analogiam, a nawet, tak bo kurwa tak.
-
- Kretozord
Chciałbym wyrazić ogólne ubolewanie nad poziomem dyskusji w tym temacie.
Śmiechu nie zawodzi. Dajcie na luz.
Riplay nie robi oceny po raz pierwszy. Jest sprawiedliwy, nie czerpie satysfakcji ze zdejmowania modeli ze stołu, ale jak go znam to, jak będzie trzeba, to zrobi.
Może sie skończyć, ze to będzie master na wariackich papierach, ale miejsce jest spoko, impreza będzie dobra, bazę handelka znam i zmiesci mnóstwo ludzi na warunkach masterowych. Jest nawet wielki taras na nocne rozkminy przy papierosie.
Jesli macie czas i ochotę to sie zapisujcie. Śmiechu nie zostanie sam i w razie czego kolejne osoby pomogą. Na razie dajmy mu sie określić bo honorowo szuka rozwiązania sam.
Śmiechu nie zawodzi. Dajcie na luz.
Riplay nie robi oceny po raz pierwszy. Jest sprawiedliwy, nie czerpie satysfakcji ze zdejmowania modeli ze stołu, ale jak go znam to, jak będzie trzeba, to zrobi.
Może sie skończyć, ze to będzie master na wariackich papierach, ale miejsce jest spoko, impreza będzie dobra, bazę handelka znam i zmiesci mnóstwo ludzi na warunkach masterowych. Jest nawet wielki taras na nocne rozkminy przy papierosie.
Jesli macie czas i ochotę to sie zapisujcie. Śmiechu nie zostanie sam i w razie czego kolejne osoby pomogą. Na razie dajmy mu sie określić bo honorowo szuka rozwiązania sam.