Bielsko-Biała, 30.11.2013, 2100pkt, Mistrzostwa Podbeskidzia
Re: Mistrzostwa Podbeskidzia, 30 listopada 2013, GNOM, Biels
Qc, toż to historyczna Małopolska, więc musimy podkreślić naszą obecność 

Wisła Kraków.
- RedScorpion
- Falubaz
Nie twórzcie swojego PKS'a, do 30 listopada sporo czasu. Może chłopaki zdążą coś wykombinować w tej kwestii. Jak widać jeden z twórców się wybiera do Bielska i to bezpośrednio zainteresowany sprawą Kairosa, więc może się sprężą
Bardzo podoba mi się pomysł dla HE - banner albo Teclis. Warto chyba podesłać im taki pomysł do rozważenia.

Bardzo podoba mi się pomysł dla HE - banner albo Teclis. Warto chyba podesłać im taki pomysł do rozważenia.
Wolałbym, żeby było ograniczenie, że wybiera czary na poziomie rozpiski. Przecież teclis ma zero ochrony. Żeby go wystawić bez banerka to trzeba zainwestować w postać z mr(3), bo go wtedy byle jaka snajperka zmiecie z powierzchni stołu, a jego staty to S2 T2.RedScorpion pisze: Bardzo podoba mi się pomysł dla HE - banner albo Teclis. Warto chyba podesłać im taki pomysł do rozważenia.
- W życiu nie zobaczysz dwóch rzeczy: pierwszego stołu i cycków.
Nie martw się, WE dostaną extra punktyDydu pisze:tez postaram sie wpasc
Od razu napisze, ze nie nie zmieniony PKS nie wybieram sie ;P

Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
Na epidemiusa sa fajne pomysly, jak np bestie 0-1 i jest git. wiec jest szansa ze bedzie ok
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
choć przez przypadek jestem z Flufim
w jednym klubie nie jadę z nim nigdzie więcej!
Byłem na DMP rok temu i starczy
... Choć oczywiście lubię spaślaka 
Dydu na wszystko patrzy z perspektywy swojego krótkiego łuku
...

Dydu na wszystko patrzy z perspektywy swojego krótkiego łuku

Dawaj znać Qc, bo robicie sztuczny tłum-Qc- pisze:Qc, Solo, Eltharion, Krzemi, Andrzej, Marek Bąk, Bercik, Domin, Suchy - wstepnie rezerwujemy miejsca dla tych osob, damy znac do 2 dnich kto jedzie na 100%

Istnieje duża szansa że tradycyjnie MPki zrobimy 4 bitwowe, na 2000-2200 pkt.
Z mojej listy potwierdzili wszyscy poza markiem bakiem ktory bedzie na pewno. A doszedl Fluffer i PiotrB
Krzemi i Bercik potwierdzaja
Krzemi i Bercik potwierdzaja

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Tak było we wszystkich poprzednich latach, więc bardzo możliwe że będzie i teraz.