Turniej XIII Kohorty: Marsz Legionów IV - 23.11.13
Re: Turniej XIII Kohorty: Marsz Legionów IV - 23.11.13
Kazda armia jest pocieta. Ja nie mam bsb nie mam slanna.
spoko format jak na pierwszy raz BRE
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
format jest bardzo spoko, na pewno więcej opcji niż na 1200
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
Niby tak ale nie podobają mi się inne opcję... strasznie okrojona moja magia+okrojenie pod kontem lordów stawia mnie w nieciekawej sytuacji.Pacek pisze:format jest bardzo spoko, na pewno więcej opcji niż na 1200
Ostatnio zmieniony 21 paź 2013, o 14:18 przez beszcza, łącznie zmieniany 1 raz.
Pacek pisze:spoko format jak na pierwszy raz BRE
Bre na te pkty jest straszna. Kilka srednich armii na male pkty nagle okazuje sie byc bardzo mocnymi.
dlatego się cieszę, Ziemko ile może znaczyć niewłaściwie użyta emotka
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Pytanie natury technicznej: jeśli trójmiasto znów postanowi nie ruszać dupska do was to czy jest nadzieja że znajdzie się ktoś kto by mnie odebrał z dworca w Bydzi i podwiózł na Złejwsi (i odwiózł po turnieju)?
Mysle, ze ktos by sie znalazl, o ktorej masz pociagi?
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
jeszcze nie wiem, muszę ogarnąć ale to jeszcze kupa czasu
Ewentualnie z Chełmży mogę Cie zabrać
Dodalem scenariusze, ktore przeglosowalismy wew. Kohorty.
1. Meeting Engagment (bez rezerw)
2. Battleline
3. Down Attack (bez rezerw)
4. Battleline
niestety wykreślcie mnie, już wiem, że wyjeżdżam
Chlopaki, bo glosowalo duzo, a nie wiem kto przyjedzie. Prosze sie zglaszac.
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Ja będę tak na 60% Zależnie od opcji transportowych i jeszcze jednej sprawy - chciałbym ale nie obiecuję bo coś innego w tym wypadku ma wyższy priorytet i mam nadzieję że nie będzie mi kolidować