czemu jeczysz dziewczynkoEltharion pisze:Jak tak zrobicie debelial to mnie możecie wypisać
Bielsko-Biała, 30.11.2013, 2100pkt, Mistrzostwa Podbeskidzia
Re: Mistrzostwa Podbeskidzia, 30 listopada 2013, GNOM, Biels
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
W końcu Mistrzostwa Podbeskidzia mają taką zaletę, że Laik mnie na nie zawiezie;p prawda? 

Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Bo?
Małe punkty nie bolą
Małe punkty nie bolą

Wisła Kraków.
CHyba Cie pojebalo ze 2200 to "małe punkty" Ty jestes jakimś ... kolesiem ktory na randce proponuje lasce gryza kebaba chyba! (dla niewtajemniczonych - właśnie tak zrobiłEltharion pisze:Nie gram na mniejsze pk niż 2400 nieważne czy są 3 bitwy czy tysiąc-Qc- pisze:czemu jeczysz dziewczynkoEltharion pisze:Jak tak zrobicie debelial to mnie możecie wypisać

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Ej dla jasności :
Byłem głodny i miałem wyjebane na świat zauważcie jak musiałem się zmusic by okazać uprzejmość
A Obiekt który podsunął mi Krzemi mógłby mieć własna orbitę a jak powszechnie wiadomo takie to zalicza tylko Szymon Ficoń wiec z grzeczności mu zostawiłem
@Sevi
Bo mnie to nie bawi
Proste nie ? Każdy gra jak lubi
@QC
Nie napisałem ze są małe tylko ze nie gram na pk MNIEJSZE niż 2400 widzę ze czytanie ze zrozumieniem leży i kwiczy u ciebie
A tak po za tym oddawaj moje 3 dychy
Bo kebaba (tak apropo kebaba) chciałby wpieprzać ale spłacić już nie ma kto jak rodzice nie dają co ?
Byłem głodny i miałem wyjebane na świat zauważcie jak musiałem się zmusic by okazać uprzejmość

A Obiekt który podsunął mi Krzemi mógłby mieć własna orbitę a jak powszechnie wiadomo takie to zalicza tylko Szymon Ficoń wiec z grzeczności mu zostawiłem
@Sevi
Bo mnie to nie bawi
Proste nie ? Każdy gra jak lubi
@QC
Nie napisałem ze są małe tylko ze nie gram na pk MNIEJSZE niż 2400 widzę ze czytanie ze zrozumieniem leży i kwiczy u ciebie
A tak po za tym oddawaj moje 3 dychy
Bo kebaba (tak apropo kebaba) chciałby wpieprzać ale spłacić już nie ma kto jak rodzice nie dają co ?
Mówi się trudno i idzie się dalej ...
Dokładnie, ewentualnie przenieście się z nim gdzie indziej 

Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5