Beast of CHAOS, pytania poczatkujacego...
Moderator: Dibo
Re: Beast of CHAOS, pytania poczatkujacego...
Do 22 powinny Ci wejsc wszystkie monstery które są aktualnie dostępne
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
wokrze pisze:A ile ma WS? (A=0, ok - ale tylko modele z WS=0 są trafiane automatycznie)
No to dobrze bo miałem obawy Jeszcze jedno pytanie:
Czy champion minosow moze miec inne wyposazenie niz reszta minotaurow? Chodzi o to ze daje wszystkim dodatkowa bron, a jemu magiczna, czy musze za niego policzyc 4 pkt tez mimo ze nie uzywa tej broni? Czy moge np jako alternatywe dac mu tarcze?
Buniek - powinieneś mieć pomalowany ten model smoka, ale skontaktuj się z organizatorami może dopuszczą (ale wątpię)
Magnus - Champion jak nie ma magicznej broni to musi mieć broń jak inni ale punkty liczysz tak jamby miał 2 bronie. Zwykły minos + punkty za to że jest czempionem
Magnus - Champion jak nie ma magicznej broni to musi mieć broń jak inni ale punkty liczysz tak jamby miał 2 bronie. Zwykły minos + punkty za to że jest czempionem
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Witam,
Nie wiedziałem gdzie zapytać, więc pytam tutaj. Chciałem się zapytać czy modele Dragon Ogrów przejdą na turniejach za Razorgory? Statystyki mają podobne jednak wygląd już nie, i chociaż kiedyś DO były częścią armii Bestii zostały rozdzielone, a modele zostały:) Osobiście podobają mi się potocznie nazywane Pumby, jednak trudność w dostaniu ich, jak i fakt że są głównie w metalu odstrasza... Chyba że macie może jakieś inne pomysły czym je zastąpić?:)
Tylko nie dzikami od SOBB wykałaczkami....
Pozdawiam
Nie wiedziałem gdzie zapytać, więc pytam tutaj. Chciałem się zapytać czy modele Dragon Ogrów przejdą na turniejach za Razorgory? Statystyki mają podobne jednak wygląd już nie, i chociaż kiedyś DO były częścią armii Bestii zostały rozdzielone, a modele zostały:) Osobiście podobają mi się potocznie nazywane Pumby, jednak trudność w dostaniu ich, jak i fakt że są głównie w metalu odstrasza... Chyba że macie może jakieś inne pomysły czym je zastąpić?:)
Tylko nie dzikami od SOBB wykałaczkami....
Pozdawiam
Polecam ten tutorial jak sobie zrobić własne razorgory:
http://z8.invisionfree.com/herdstone/in ... opic=23535
A tu jest mój pierwszy (z wielu) razorgor zrobiony pod wpływem w/w tutorialu:
Mam nadzieję ze to pomoże
http://z8.invisionfree.com/herdstone/in ... opic=23535
A tu jest mój pierwszy (z wielu) razorgor zrobiony pod wpływem w/w tutorialu:
Mam nadzieję ze to pomoże
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
jako support dużych krówekZeppelin pisze:W jaki sposób używacie na stole gorebull'a jeśli w rozpisce nie ma minotaurów?
6 chempion i muzykZeppelin pisze:Używacie 5xungor riders ,czy lepiej np 6xungorów z championem do jakiś odginaczek ?
tak nie opłaca się opierać na tym strategi, zbyt losoweZeppelin pisze:Czy ktoś kiedykolwiek próbował ambush'a?
w gruncie rzeczy i tak kiedyś kupisz wszystko więc, kupuj co się tobie najbardziej podoba, a potem będzie się sprawdzać tego grywalność, choć w battalionie nie ma nic nie grywalnego z tego co pamiętamEntombet pisze:Oplaca sie kupic 1/2 battaliony jako pierwszy zakup dla kóz ?