Gampowe Dożynki (26-27.10.2013)
Re: Gampowe Dożynki (26-27.10.2013)
O_o
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
swieta_barbara pisze:Szkoda, że to nie Krakon - piękny mielibyśmy team na turniej, który odbywa się w Zielonkach na ul. Świętego BarbaryRince pisze:Ja najbardziej lajkuje JH103! I mam nadzieje, ze beda najwyzej
http://goo.gl/maps/9kbhp
no przecież Ci pisałem że to musi być jakiś ZNAK
Ze Szwentasem w Zielone Swiatki?swieta_barbara pisze:Szkoda, że to nie Krakon - piękny mielibyśmy team na turniej, który odbywa się w Zielonkach na ul. Świętego BarbaryRince pisze:Ja najbardziej lajkuje JH103! I mam nadzieje, ze beda najwyzej
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
mnie się wydaje, czy na turnieju nie będzie żadnych krasnoludów, a za to pojawią się 3 armie Chadecji?
Od kiedy to krasnoludy chaosu wygoniły swoich mniej opancerzonych braci z turniei? Zawsze jakieś krasie były. Turniej bez krasi to nie turniej.
Od kiedy to krasnoludy chaosu wygoniły swoich mniej opancerzonych braci z turniei? Zawsze jakieś krasie były. Turniej bez krasi to nie turniej.
Potem pojawił się Tauruk, no ten to rzeczywiście ma to co trzeba, gaz w nogach, postawę, może przywalić i odparować cios, umie zasuwać jak dziki! Gdyby nie ta jego francowata pięta!
Jeszcze piwo Dęb(k)owe w dłoń i można grać:)swieta_barbara pisze:Szkoda, że to nie Krakon - piękny mielibyśmy team na turniej, który odbywa się w Zielonkach na ul. Świętego BarbaryRince pisze:Ja najbardziej lajkuje JH103! I mam nadzieje, ze beda najwyzej
PX ratuje klimat:)Never pisze:mnie się wydaje, czy na turnieju nie będzie żadnych krasnoludów, a za to pojawią się 3 armie Chadecji?
Paweł „Grichalk” Krauze, Dw
Heretic pisze:A swoje urodziny obchodzisz? Pewnie tak. Co za hipokryzja!!!elektron pisze: Jestem przeciwnikiem świąt związanych z porażkami,
Dobro zwyciężyło !Never pisze:mnie się wydaje, czy na turnieju nie będzie żadnych krasnoludów, a za to pojawią się 3 armie Chadecji?
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
dobrze wiedzieć, że na tym świecie są jeszcze hobbyści, którzy za nic nie porzucą swojej armii
Potem pojawił się Tauruk, no ten to rzeczywiście ma to co trzeba, gaz w nogach, postawę, może przywalić i odparować cios, umie zasuwać jak dziki! Gdyby nie ta jego francowata pięta!
Przynajmniej będę najlepszym krasiem na turniejużuk pisze:PX ratuje klimat:)Never pisze:mnie się wydaje, czy na turnieju nie będzie żadnych krasnoludów, a za to pojawią się 3 armie Chadecji?
- swieta_barbara
- habydysz
Z drugiej strony będziesz też najsłabszymGrichalk pisze:Przynajmniej będę najlepszym krasiem na turniejużuk pisze:PX ratuje klimat:)Never pisze:mnie się wydaje, czy na turnieju nie będzie żadnych krasnoludów, a za to pojawią się 3 armie Chadecji?
Dębek pisze:Polska to jednak dziki kraj, więc jak tylko zbierzesz odpowiednie poparcie dla swojego pomysłu, możesz odrzucić reguły wykładni i interpretować każdy wyjątek rozszerzająco, per analogiam, a nawet, tak bo kurwa tak.