Powrót Gryfa - Tczew 1600 26.10.2013
Re: Powrót Gryfa - Tczew 1600 26.10.2013
To jak w końcu gramy? Rilam określ się definitywnie a my skończymy z marudzeniem i zagramy jak nam tu ładnie napiszesz.

- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Zapisz i mnie. Powinienem sie pojawić 

Krystian1Wielki będzie jechać pkp z gda do tczewa więc może niech z tobą się zabierze? Napisz do niego PM lub vice versa
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
Dwa pytanka mam: o 8.38 mam przyjazd na pkp w Tczewie, więc czy wybaczycie mi ewentualne spóźnienie i drugie: mogę wystawić jednostkę z 45 modeli, ale poniżej 400 punktów? ( tak zrozumiałem ograniczenia jednostkowe)
We're Nudist Beach. It is the name of our organization. Nudist BEEEEAAAACH!
spoko. i tak sie nie zacznie punktualnie zapewne tylko jakis poslizg jest zawsze. z pkp poza tym tam 15-20 minut sie idzie
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
szanujmy się
każdy lubi spać 

No właśnie chyba będę musiał się pytać. Mam taką orientację w mieście, że zawsze muszę dodać 10-15 minut błąkania się ( często w kółko wokół celu xD). No i jeszcze case z figurkami... Pomyślałem sobie również, żedobrze będzie jeśli się spytam, czy to turniej ligowy? Bo generalnie nie jestem jeszcze zapisany do polskiej ligi xD
We're Nudist Beach. It is the name of our organization. Nudist BEEEEAAAACH!
Dzięki wielkie za turniej, jak zwykle również super, że Olsztyn wpadł
Do następnego razu! A na twoje warzywo to Strigoi sobie zapracował, w końcu sam orał pole tymi pazurami swoimi 

- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
cieszę się że jednak wpadłem (ostateczną decyzję zostawiłem sobie na sobotę 6.00). Dziękuję organizatorom i przeciwnikom za miło spędzony czas. A na marginesie dodam że osiągnąłem swój najlepszy wynik na pomorzu w życiu chyba
W sopocie zawsze tęgie baty dostawałem