Galeria Krasnoludów
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Re: Galeria Krasnoludów
Świetni Ironi, Thorkild. Bardzo dobrze przelamales monotonie metalikow dodając w odpowiednich miejscach złoto i czerwień, No i filler tematyczny
Konwersje Skull passa wyglądają ciekawie, ale ja na komórce niewiele widzę. Wrzuć większe zdjęcia.
Konwersje Skull passa wyglądają ciekawie, ale ja na komórce niewiele widzę. Wrzuć większe zdjęcia.
Klikając na zdjęcie możesz je powiększyć, na komórce tez działa Jak skończę go malować to postaram się zrobić lepsze jakościowo zdjęcia.Robo pisze:Konwersje Skull passa wyglądają ciekawie, ale ja na komórce niewiele widzę. Wrzuć większe zdjęcia.
Krasnoludy są małe i twarde, bardzo podobne do żółwia. Masz żółwia? Nie? To przygarnij krasnoluda!
Pierwsza pomalowana figurka do WFB, sprezentowana przez kolegow z klubu, ktorzy dowiedzieli sie, ze zaczynam zbierac krasie
Z gory przepraszam za jakosc zdjec, niestety nigdy nie potrafilem ich dobrze zrobic, przez co troche przeswietlilo fotke i splaszczylo troche kolory Model testowy do sprawdzenia kolorystyki calej armii. Nastepne w kolejce maszyny, organki i dziala
Zachęcam do komentowania
Z gory przepraszam za jakosc zdjec, niestety nigdy nie potrafilem ich dobrze zrobic, przez co troche przeswietlilo fotke i splaszczylo troche kolory Model testowy do sprawdzenia kolorystyki calej armii. Nastepne w kolejce maszyny, organki i dziala
Zachęcam do komentowania
Witam wszystkich długobrodych niedawno rozpocząłem przygodę z dwarfami a oto pierwszy z nich :
Uploaded with ImageShack.com
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Odniosę się do piór zabójcy - imho wyszedłeś od zbyt jasnego pomarańcza i stąd broda i pióropusz killera wyszły stosunkowo płasko. Brakuje np. czarnego washa na spód dla uwydatnienia poszczególnych włosów, można tez było zacząć od ciemnej wiśni. Wtedy przechodząc poszczególne odcienie aż do żółtego można fajnie wycieniować pióra... Gemy fajne...
magia fotografi ale przyznam się że na żywo gemy wyglądają dużo gorzej niż na fotce, a co do włosów to jeszcze coś tam można podziałać.
Po obejrzeniu zdjęć z reguły wychodza rzeczy do poprawy - u slayera zdecydowanie spodnie i bransoleta na lewej łapie...
Po obejrzeniu zdjęć z reguły wychodza rzeczy do poprawy - u slayera zdecydowanie spodnie i bransoleta na lewej łapie...
witam zapraszam do oceny malowania nowego slayersa
Ostatnio zmieniony 27 paź 2013, o 13:43 przez puma1944, łącznie zmieniany 1 raz.
"Poproście ich,żeby się nieco uciszyli.Snorri ma małego kaca,-powiedział Snorri.
W:29\D:4\L16
Tomb Kings
W:1\D:0\L:0
galeria moich Krasi: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=33906
DwarfsArtur pisze:Człowieku to jest temat, o nowym info o krasiach - czy wszyscy musimy wiedzieć z jakich modeli zrobisz bombera ... jak dal mnie możesz nawet w kupę wsadzić parasolkę do drinków
Tomb Kings
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Jak nie będziesz wrzucał fotek, tylko linki, nie wróżę powodzenia...
i to jest SLAYER!!! genialny irokez oraz bronie
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
- The tale of Crovax the Cursed
Bo Slayersi to kozaki i tyle
"Poproście ich,żeby się nieco uciszyli.Snorri ma małego kaca,-powiedział Snorri.
Tomb Kings
DwarfsArtur pisze:Człowieku to jest temat, o nowym info o krasiach - czy wszyscy musimy wiedzieć z jakich modeli zrobisz bombera ... jak dal mnie możesz nawet w kupę wsadzić parasolkę do drinków
Tomb Kings
Zdjęcia usunięte jako że zostały uznane za samo zło
Ostatnio zmieniony 29 paź 2013, o 18:30 przez Bjouy, łącznie zmieniany 1 raz.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Czucher - za wiele to tych oczu nie widać .
Malowanie z gatunku oczojebnych. Skóra na twarzach nie różni się niczym od obramowań kolczug. Przede wszystkim jednak brakuje washów. Pomalowane są podstawowe kolory w tonacji bardzo żywej, brakuje washy/blackliningu dla zaznaczenia przejść między poszczególnymi elementami (trochę jakby jest na strażnikach kowadła). Brody u krasi to ma być ich ozdoba i możliwość nadania indywidualnych cech poszczególnym figsom. Tymczasem tutaj wszyscy mają to samo. Ani to fajne, ani cokolwiek. Kolory płaskie jak polsilver. Nie podoba mi się takie malowanie. Lubię jak każdy kraś wygląda inaczej, a nie wszyscy spod jednej sztampy. Dodatkowo sporo jest drobnych niedokładności w malowaniu poszczególnych elementów... Nawet tak beznadziejne modele można pomalować lepiej.
Malowanie z gatunku oczojebnych. Skóra na twarzach nie różni się niczym od obramowań kolczug. Przede wszystkim jednak brakuje washów. Pomalowane są podstawowe kolory w tonacji bardzo żywej, brakuje washy/blackliningu dla zaznaczenia przejść między poszczególnymi elementami (trochę jakby jest na strażnikach kowadła). Brody u krasi to ma być ich ozdoba i możliwość nadania indywidualnych cech poszczególnym figsom. Tymczasem tutaj wszyscy mają to samo. Ani to fajne, ani cokolwiek. Kolory płaskie jak polsilver. Nie podoba mi się takie malowanie. Lubię jak każdy kraś wygląda inaczej, a nie wszyscy spod jednej sztampy. Dodatkowo sporo jest drobnych niedokładności w malowaniu poszczególnych elementów... Nawet tak beznadziejne modele można pomalować lepiej.
Taki miałem pomysł na nich, zieleń motywem przewodnim. No i tak mi do tego spasowały rude brody, że całemu klanowi takie zaserwowałem W rzeczywistości nie gryzie się ta kolorystyka. Natchnieniem był dla mnie klan Wildhammera z WoWa
Ze stwierdzeniem, że brakuje im washy się nie zgodzę, bo akurat ich użyłem w dość szerokiej gamie i czasem chyba w nadmiarze.
Ze stwierdzeniem, że brakuje im washy się nie zgodzę, bo akurat ich użyłem w dość szerokiej gamie i czasem chyba w nadmiarze.