Turniej XIII Kohorty: Marsz Legionów IV - 23.11.13
Re: Turniej XIII Kohorty: Marsz Legionów IV - 23.11.13
dla mnie też za wcześnie, żeby się deklarować
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
Ja wypowiem się w ten deseń - jak wypali wyjazd na mastera do Krk to ja odpadam. Jednakże jak Mucha będzie jechał to postaram się chociaż syna namówić by u Was się stawił i coś namieszał w tabeli
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek
ja będę na 100% I wnioskuję za zmianą formatu na jakiś bardziej rzeczowy... Przy tak małych punktach nie wiadomo co wystawiać... Dodatkowo te ograniczenia są strasznę...
beszcza pisze:ja będę na 100% I wnioskuję za zmianą formatu na jakiś bardziej rzeczowy... Przy tak małych punktach nie wiadomo co wystawiać... Dodatkowo te ograniczenia są strasznę...
i to jest piekne w niestandardowych formatach
XIII Kohorta Bydgoszcz
dokładnie. mimo, że mnie nie będzie to absolutnie jestem przeciw zmianie formatu. Czasami trzeba bardziej pokombinować z czegoś zrezygnować itp. I to jest własnie piękne nieszablonowo
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
Zmiana formatu nie wchodzi w gre. Zostalo przeglosowane. Jakies urozmaicenie sie przyda. Patrze na swoaj rozpiske na te pkty i mowie sobie - ale plew, ale zakladam, ze inne armie wygiete tez nie beda
wiemy już ilu będzie chętnych na granie ?:)
Duzo czasu do turnieju to ludziom sie nie chce zglaszac niestety taka prawda.
Prosilbym wszystkich chetnych, ktorzy tak zywo glosowali nt formatu, aby zaczeli sie zglaszac.
Prosilbym wszystkich chetnych, ktorzy tak zywo glosowali nt formatu, aby zaczeli sie zglaszac.
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
na 75% będę - obecnie dopadła mnie straszna niechęć do wszystkiego i pełna rezygnacja ale liczę że przez 2 tygodnie mi przejdzie
Ich bin sehr Stolz auf dichLubin pisze:Będę
Andrew pisze:nie przewidujemy pkt ujemnych w tej kategoriikaterek pisze:....mam nadzieję że nie będzie ujemnych punktów za nie pomalowaną armię
Dokladnie, Futhus i Heptun jada - jedz z nimi.