Szukam alternatywy na jakiegoś epicko spektakularnego BSB (pieszo), macie jakieś propozycje ?
Alternatywne figurki.
Moderator: Yudokuno
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Re: Alternatywne figurki.
- MatthewKorona
- "Nie jestem powergamerem"
Impossible is nothing.
- MatthewKorona
http://vanaheim.pl/pl/gamezone-dark-elv ... y-box.html
Jeszcze raz zapytam.
Miał ktoś styczność z tymi modelami?
W ilu częściach są oni do złożenia/sklejenia? Czy są całe już? Najbardziej mnie interesuje połączenie ręki z tarczą. Ma ktoś jakieś zdjęcia in-boxu?
Chodzi mi o te żywiczno-plastikowe.
Jeszcze raz zapytam.
Miał ktoś styczność z tymi modelami?
W ilu częściach są oni do złożenia/sklejenia? Czy są całe już? Najbardziej mnie interesuje połączenie ręki z tarczą. Ma ktoś jakieś zdjęcia in-boxu?
Chodzi mi o te żywiczno-plastikowe.
Impossible is nothing.
- MatthewKorona
Ja chcę z nich egzeków zrobić
A są tani jak barszcz.
A są tani jak barszcz.
Impossible is nothing.
- Barbarossa
- Mniejsze zło
I brzydcy jak nocMatthewKorona pisze: A są tani jak barszcz.
- Paraszczak
- Falubaz
Ja mam pytanie do posiadaczy różnorakich Executionerów. Mianowicie chciałbym ustalić kolejność wydawania poszczególnych wzorów i materiałów. Proszę mnie poprawić jeśli się mylę:
1. Najstarsze modele Exeków to te limitowane metale z Maraudera, sprzedawane we Włoszech na GamesDay 99' z Toporami.
2. Potem nie było długo długo nic aż w końcu wyszły modele zrobione z White Metalu z Draichami sprzedawane w Boxach po 10 lub małych Boxach po 5. Doszły Blistry z CFG.
3. Potem zrezygnowano z White Metalu i zaczęto sprzedawać żywiczny FINECAST po 5 sztuk w Boxie (dziś w Mail Order). Modele identyczne jak poprzedni, metalowy range.
4. Wraz z 8ed wydano Box 10 modeli Plastik (modele aktualne z czaszkami na twarzach)
Czy ja dobrze to rozkminiam? Żeby mieć wszystkie wzory w Hordowej liczbie to potrzebuję 30 "włochów", 30 "metali" i 30 "czaszek"?
Pomijam Finecast bo z tego co wiem wzory te same, co 6ed Metal.
1. Najstarsze modele Exeków to te limitowane metale z Maraudera, sprzedawane we Włoszech na GamesDay 99' z Toporami.
2. Potem nie było długo długo nic aż w końcu wyszły modele zrobione z White Metalu z Draichami sprzedawane w Boxach po 10 lub małych Boxach po 5. Doszły Blistry z CFG.
3. Potem zrezygnowano z White Metalu i zaczęto sprzedawać żywiczny FINECAST po 5 sztuk w Boxie (dziś w Mail Order). Modele identyczne jak poprzedni, metalowy range.
4. Wraz z 8ed wydano Box 10 modeli Plastik (modele aktualne z czaszkami na twarzach)
Czy ja dobrze to rozkminiam? Żeby mieć wszystkie wzory w Hordowej liczbie to potrzebuję 30 "włochów", 30 "metali" i 30 "czaszek"?
Pomijam Finecast bo z tego co wiem wzory te same, co 6ed Metal.
- Paraszczak
- Falubaz
Rozumiem, że mamy dokładnie taką samą sytuację z Black Guardami...znów 3x30 pomijając FINECAST żeby było ładnie:/
Jestem świeżo po sklejeniu nowych egzeków i muszę powiedzieć że jestem pod wrażeniem nowych modeli. Gdy wyszły, nie podobali mi się w ogóle, kombinowałem czy by nie szukać starych wzorów albo wymienić im chociaż głowy, ale po obejrzeniu z bliska i własnoręcznym sklejeniu stwierzam że nowe modele są fajne tylko jak zwykle malowanie GW jest takie sobie i zniechęca ludzi do nowych figurek.
"Nie może być kompromisu między wolnością a nadzorem ze strony rządu. Zgoda choćby na niewielki nadzór jest rezygnacją z zasady niezbywalnych praw jednostki i podstawieniem na jej miejsce zasady nieograniczonej, arbitralnej władzy rządu." - Ayn Rand
Szpetna figurka, a w tym malowaniu na maksa przypomina Bożenę DykielBarbarossa pisze:Szukam alternatywy na jakiegoś epicko spektakularnego BSB (pieszo), macie jakieś propozycje ?
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first