Rozluźnienie i spinanie posladów 4.0
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Rozluźnienie i spinanie posladów 4.0
I to ma, przepraszam, spiąć czy rozluźnić moje poślady?
Uerph.
łotewer ale lepiej wiedzieć takie rzeczy że PO PIS SLD i PSL i inne ubeckie ruchy palikota to k****wy i zlodziejeRatzing pisze:I to ma, przepraszam, spiąć czy rozluźnić moje poślady?
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Hahahaha Dobre, bo już się bałem, ze jednak nie rozluźnisz dzisiaj moich pośladów.Albo_Albo pisze:łotewer ale lepiej wiedzieć takie rzeczy że PO PIS SLD i PSL i inne ubeckie ruchy palikota to k****wy i zlodziejeRatzing pisze:I to ma, przepraszam, spiąć czy rozluźnić moje poślady?
cóż młodzi jeszcze jesteście kiedyś na ten temat pogadamy póki co jeśli macie co jeść a w TV leci gwiazdy tańczą w cyrku czy jue ken dens to jesteście hepi
rozluźnienie czy nie jest to najnowsza historia kraju w którym żyjecie więc warto by coś o nim wiedzieć
rozluźnienie czy nie jest to najnowsza historia kraju w którym żyjecie więc warto by coś o nim wiedzieć
- Naviedzony
Nie oglądam telewizji. Nie ma mi nic do zaoferowania. I jeśli miałbym się od kogoś uczyć historii najnowszej, to bez urazy, ale raczej Ciebie bym nie wybrał. Pokój i każdy niech idzie w swoją stronę.
przynajmniej tyle że nie oglądasz TV duży plus a historii ucz się nie ode mnie ale miej swój rozum i będzie git
z drugiej strony nie należy być obojętnym na to jak ktoś cię okrada
z drugiej strony nie należy być obojętnym na to jak ktoś cię okrada
- Naviedzony
Spokojnie, wydaje mi się, że będę umiał o siebie zadbać.
Problem w tym że nie ma absolutnie żadnego źródła wiedzy, które byłoby obiektywne. To źródło jest tak samo złe jak wszystkie inne.Ratzing pisze:Filmiki z jutuba jako źródło wiedzy niepodważalnie obiektywnej - byłaby dobra praca naukowa.
Life's a game with save and load features disabled.
zebys wiedzial ze czasami sa na gorszym poziomie
To powiedz mi, które z czasopism listy filadelfijskiej jest na gorszym poziomie od jutubowych filmików? I skąd taka wiedza? I czy w ogóle wiesz o czym mówisz, czy tak tylko ćwiczysz sobie demagogię?Albo_Albo pisze:zebys wiedzial ze czasami sa na gorszym poziomie
Uerph.
nie powiem ci, które z jakiejś listy filadelfijskie bo o takowej nie słyszałem ale mogę ci powiedzieć że np były buble publikowane zarówno w Medical Jur. jak i w Physical Rev czy Chemical Rev czyli akuratnie w tych magazynach które niejako miałem na tapecie podczas mojej krótkiej kariery naukowej
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
Raz - lista filadelfijska to lista najbardziej renomowanych czasopism naukowych na świecie. Także nie jest to "jakaśtam lista".Albo_Albo pisze:nie powiem ci, które z jakiejś listy filadelfijskie bo o takowej nie słyszałem ale mogę ci powiedzieć że np były buble publikowane zarówno w Medical Jur. jak i w Physical Rev czy Chemical Rev czyli akuratnie w tych magazynach które niejako miałem na tapecie podczas mojej krótkiej kariery naukowej
Dwa - nie musisz mi mówić rzeczy oczywistych, bo zdaję sobie sprawę z publikacji kłamliwych czy sfabrykowanych w kilku znamienitych czasopismach. Jak to się mówi, shit happens, i dotyczy to także najlepszych. Ale zaiste krótka to musiała być kariera naukowa, skoro całe czasopismo, niejednokrotnie z kilkudziesięciu- bądź kilkusetletnią tradycją, uznawane przez środowiska naukowe na całym świecie, określasz jako gorsze od jutubowych filmików - na podstawie kilku(nastu?) publikacji, których na jedno wydanie jest kilkadziesiąt. I do których najczęściej wychodzą sprostowania, lub długie przeprosiny redakcji za publikację w ogóle, jak to było w przypadku publikacji przez bodajże Lancet sfałszowanych wyników na temat związku szczepionek z autyzmem. Równie dobrze mógłbyś stwierdzić, że ktoś ma jakąś formę porażenia mózgowego, bo widziałeś jak raz się potknął i raz wypadła mu szklanka z ręki.
Whatever
Uerph.
Masz lajka ode mnie
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów