[Zbiór Kandydatów] Moderator LL, wybory uzupełniające

Tematy z poprzednich sezonów LL

Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10

Zablokowany
Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

[Zbiór Kandydatów] Moderator LL, wybory uzupełniające

Post autor: Dymitr »

proszę osoby zainteresowane tematem o zgłaszanie się tutaj. Można podawać swoją propozycję działań, żeby ludzie wiedzieli nie tylko na kogo ale i na co głosują.
TERMIN: do 30 Października, później 10 dniowe głosowanie
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Raczje powinno byc tak, ze skoro mielismy 4 kandydatow na moderatorow i jeden byl nieprawidlowo zgloszony to pozostala trojka powinna przejsc.

Lohost wiec powinien byc moderatorem ll do konca tego sezonu

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Zgadzam się z Lohostem.
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

nie jest to kwestia tego cZy damy sobie rade, a regulaminu. tez uwazam, ze nie trzeba, ale wypada dzialac zgodnie z zasadami
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

a jakby się zgłosiło na początku sezonu 2 kandydatów a nie 3, to co byś zrobił zeby działać zgodnie z regulaminem? losowanie na LL i przymusowy moderator na rok?
Obrazek

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

była taka sytuacja, nie wiem czy pamiętasz. zebraliśmy dodatkowych kandydatów. Nie widzę problemu, nie szukam go.

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Zobaczymy, czy w ogóle są jacyś chętni na te pare tygodni być modem, jak nie to dacie radę.
Obrazek

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

jak nie, to będziemy musieli dać radę - właśnie po to, by wszystko było bez zbędnych komentarzy, założyłem temat

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

brak chętnych - zamykam

Zablokowany