SHAGA vol 4 Gdynia 10-11-2013 2013p Pre-IMP

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Malin
Kretozord
Kontakt:

Re: SHAGA vol 4 Gdynia 10-11-2013 2013p Pre-IMP

Post autor: Malin »

Ziemko pisze:Jasne - olewajac nasz turniej, ktorego date wyznaczylismy jeszcze we wrzesniu? [-X [-X [-X
#-o zapomniałem o nim. W takim razie przybywajcie!
Obrazek

Awatar użytkownika
Jagal
Niszczyciel Światów

Post autor: Jagal »

Jest jeszcze opcja, żebyście odwołali turniej i przyjechali do 3city :D
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.

Snot Fanpage <<--- , klikać! ;)

Awatar użytkownika
Macias
Kretozord

Post autor: Macias »

Czemu od razu odwołali? Wystarczy go przesunąć.
Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę ( :shock: ), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki :)
Imperialna moc!

Awatar użytkownika
Shaga
Chuck Norris

Post autor: Shaga »

Panowie! Wszyscy którzy powiedzieli, że będą "chyba" "wstępnie" itd niech to potwierdzą bo liczba miejsc jest ograniczona! Rzućcie okiem na drugi post w tym temacie. Będzie wiadomo o kogo chodzi.
Od teraz kolejne osoby wskakują na listę rezerwową a do środy czekamy na 100% potwierdzenia.
Pozdro
www.shaga.pl (już nie taki) nowy (ale na pewno najlepszy) sklep Gdynia ul.Morska 173

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Prosze wpisac mnie, Packa i Afro - na 90% wpadamy. Czemu ograniczeni do 15 miejsc, zakladacie 7 stolow + jeden pauzujacy? To nie lepiej zrobic 14 liczba miejsc?

P.S. Nie blokujcie miejsca jednego, bo Packa wpisaliscie juz, wiec my lacznie 3 miejsca bierzemy.

ptasznik
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: ptasznik »

dopiszcie mnie proszę do tej rezerwy w piątek potwierdzę, ale o na 90% będę w najgorszym wypadku ostatnia bitwę będę musiał poddać przed czasem.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Nie trzeba do rezerwy, bo my w 3jke przyjezdzamy, a nie w 4ke.

Pacek, ja Afro.

EDIT: Na maksa gowniane rozpiski wychodza na te pkty, bedzie smiesznie ;)

P.S. Czy moglby ktos mi wytlumaczyc jeszcze raz dlaczego liczba graczy 15, a nie parzyscie ? Nie ukrywam, ze miloby nam bylo, abysmy nie musieli pauzowac.

Awatar użytkownika
Shaga
Chuck Norris

Ptasznik - jesteś na liście.

Ziemko - ogólna liczba graczy ograniczona jest oczywiście warunkami lokalowymi. Na turniejach jak oczywiście wiesz czasami jest parzysta liczba graczy a czasem nieparzysta. W wypadku kiedy liczba graczy jest nieparzysta przyjęło się zwyczajowy, że co turę jeden z graczy pauzuje, dostając mimo wszystko punkty za wygraną. A więc idąc z tym duchem maksymalna liczba graczy jaką możemy przyjąć to 15. Dodatkowo (ale to też wiesz) zdarza się, że komuś w ostatniej chwili coś nawali i pojawić się nie będzie mógł, dlatego maksymalna liczba graczy jest właśnie nieparzysta.
www.shaga.pl (już nie taki) nowy (ale na pewno najlepszy) sklep Gdynia ul.Morska 173

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Spoko to bylibysmy w 3jke wdzieczni jako, ze jedziemy 200km w jedna strone do Was na malego lokala, zebysmy nie musieli pauzowac.

Awatar użytkownika
Shaga
Chuck Norris

Co prawda to prawda - goście powinni być uprzywilejowani.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Pysiek pisze:ja od strony obwodnicy mieszkam, najpierw to bym się musiał 40 min do dworca tłuc :wink:

Jesli jest to po drodze ( 3mieszczanie powiedzcie ? ) to moglbym Cie zgarnac.

Awatar użytkownika
Michał
Falubaz

Post autor: Michał »

Ziemko pisze:
Pysiek pisze:ja od strony obwodnicy mieszkam, najpierw to bym się musiał 40 min do dworca tłuc :wink:

Jeżeli Pysiek mieszka przy obwodnicy, a wy nią jedziecie, to Pysiek ma farta :). Dla was Ziemko najlepiej dojechać do Shagi właśnie obwodnicą. Sklep leży niedaleko zjazdu z estakady (bezpośrednie połączenie z obwodnicą).
AND THEY SHALL KNOW NO FEAR

KOLEJNY PUNKT DLA NAS !!! BWT KOCHANA !!!!
Cosmo pisze: 19 sie 2014, o 20:33 BTW gdzie spia Ci co nie chodza spac przed polnoca? Jakies zwierzeta z Nemezisu, BWT, Front..?

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Michał pisze:
Ziemko pisze:

Jeżeli Pysiek mieszka przy obwodnicy, a wy nią jedziecie, to Pysiek ma farta :). Dla was Ziemko najlepiej dojechać do Shagi właśnie obwodnicą. Sklep leży niedaleko zjazdu z estakady (bezpośrednie połączenie z obwodnicą).

Mega nam wygodnie jest obwodnica jechac - wlasnie zerknalem na mape.

Pysiek takze, jak dasz jakies wskazowki skad Cie zgarnac to mozemy Cie zabrac.

Awatar użytkownika
Pysiek
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Pysiek »

ok, bardzo chętnie. Na pw dam znać co i jak

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Pysiek pisze:ok, bardzo chętnie. Na pw dam znać co i jak

To czekam na info.

Awatar użytkownika
Elvis
Chuck Norris

Post autor: Elvis »

zapisz

Awatar użytkownika
Rogal
Mudżahedin

Post autor: Rogal »

100% bede !

Awatar użytkownika
krystian1wielki
Niszczyciel Światów

Post autor: krystian1wielki »

to mnie wstawcie na rezerwę bo nie wiem jeszcze czy się pojawię (daję jakieś 70%)

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Czemu Rogal wyprzedzil Elvisa, ktory bedzie na 100%, mimo ze zglosil sie pozniej?

Awatar użytkownika
Malin
Kretozord
Kontakt:

Post autor: Malin »

Ziemko pisze:Czemu Rogal wyprzedzil Elvisa, ktory bedzie na 100%, mimo ze zglosil sie pozniej?

Tomek zmieniał post przed wyjściem ze sklepu (patrząc na czas edycji) i pewnie się machnął, mimo wszystko zwiększyliśmy limit do 19 osób także spokojnie, wszyscy zagrają.

Co do potencjalnej pauzy. W pierwszej grze przyjezdni nie pauzują, w kolejnych jakaś kara za possanie po same kule niestety musi być i wyjątków raczej robić nie będziemy :wink:

W myśl zasady: "Kto zeruje, ten pauzuje". :wink:
Obrazek

ODPOWIEDZ