Gadanki o konkursie Kurosa
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Gadanki o konkursie Kurosa
Freehand miażdży
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
To nas załatwił Czopek:D A tej figurce daleko do brzydkiej. Czopek co oprócz sztandarowego pomalowałeś?:D
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Ok...Czyli tak gwoli ścisłości - rozumiem, że ten terminarzKuros pisze:nadal 5 jest
czop jeszcze nawet nie wysłał;)
jest już nieaktualny tak ?3.1.Terminarz zgłoszeń i pracy:
ETAP 1 - do dnia 15.09.2013
Oczekiwanie na zgłoszenia.
ETAP 2 – do dnia 2.10.2013
Nadesłanie modeli uczestnikom konkursu.
ETAP 3 – do dnia 2.11.2013
Praca nad nadesłanymi modelami
ETAP 4 – do dnia 4.11.2013
Odesłanie gotowych prac organizatorowi konkursu.
ETAP 5 – od dnia 7.11.2013 do 14.11.2013
Głosowanie nad zamieszczonymi w galerii konkursowej zdjęciami prac i wybór zwycięzcy.
Ostatnio zmieniony 8 lis 2013, o 23:42 przez Azgaroth, łącznie zmieniany 4 razy.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Ech, a tyle razy powtarzałem... jeśli jest zmiana w terminie, terminarz musi być zmieniony! Zresztą na początku nie było ani słowa o tym, że głosowanie rozpoczyna się po dotarciu do organizatora ostatniej pracy. Proszę się trzymać regulaminu.
jeśli się mamy trzymać terminarzu to nagroda była by 300zł
bo dostałem 6 prac
jeśli tak 3/4 osób się zgodzi to zaczynamy
czyli
lazur,az,naviedzony,czester,silvestro,majones
czekam na wiekszość głosów ale może wysłali we wtorek a poczta szwankuje?
robie to dla was
a wiec kto pierwszy rzuci kamień?;)
bo dostałem 6 prac
jeśli tak 3/4 osób się zgodzi to zaczynamy
czyli
lazur,az,naviedzony,czester,silvestro,majones
czekam na wiekszość głosów ale może wysłali we wtorek a poczta szwankuje?
robie to dla was
a wiec kto pierwszy rzuci kamień?;)
ale czy wszyscy inni też jeszcze nie wysłali prac, czy tylko nie doszły? MI nie chodzi o to kiedy dojdzie tylko kto kiedy wysłał, jak dla mnie w terminarzu było wysyłamy do wtorku (liczy się data stempla) to prace wysłane do wtorku się bawią... po to mi się wydaje był terminarz, chyba że się mylę, niech jeszcze inni się wypowiedzą.
no , ja jeszcze nie wiem czy nie wysłali czy co
wiem tylko że jeszcze nie doszło
jeden z uczestników napisał
Myslałem ze głosowanie rozpoczyna sie od dostania zdjec ...
jezeli nie ujmiesz mnie w konkursie to z całym szacunkiem ale pomalowanych figurek wtedy nie odesle nie mam mozliwosci wysłać teraz bo w anglii siedze wracam dopiero 15 moge poprosic rodziców ale nie obiecuje ze to zrobia mozemy sie dogadac tylko niewiem jak teraz
wiem tylko że jeszcze nie doszło
jeden z uczestników napisał
Myslałem ze głosowanie rozpoczyna sie od dostania zdjec ...
jezeli nie ujmiesz mnie w konkursie to z całym szacunkiem ale pomalowanych figurek wtedy nie odesle nie mam mozliwosci wysłać teraz bo w anglii siedze wracam dopiero 15 moge poprosic rodziców ale nie obiecuje ze to zrobia mozemy sie dogadac tylko niewiem jak teraz
Mnie to już jest wszystko jedno, bo i tak oficjalny terminarz już padł i nikt do końca już nie wie, kiedy co będzie. Jeśli czekamy na pozostałe prace to z mojej strony ja mogę poczekać (byleby to nie trwało do stycznia 2014), żeby każdy miał szansę wziąć udział w głosowaniu który malował jakiegoś figsa (a co za tym idzie zwiększa się ewentualna wygrana). Chodzi mi tylko o to, że jeśli ustala się konkurs, a regulamin przewiduje określone zasady (w tym terminarz) to warto by się było jego trzymać, nie wspominając np o konsekwencji słów takich jak te :
Bo w zaistniałej sytuacji, mogłem sobie siedzieć znacznie dłużej nad figsami a nie śpieszyć się by wysłać je do 4 listopada jak to było ustalone w regulaminie.Kuros pisze: startujemy w czwartek ,
zacznijcie wcześniej niż ostatnio , bo to termin ostateczny
spóźnione prace będą dyskwalifikowane !;)
pozdrawiam i życze wszystkim wygranej;) jak nie głównej nagrody to happy losera
Otóż to, dokładnie tak jak napisał Azgaroth, nie spieszy mi się specjalnie i nie zamierzam eliminować konkurentów tą drogą (bo mam nadzieję, ze moja praca obroni się sama) jednak przykro mi trochę ze względu na brak profesjonalizmu w takim przedsięwzięciu i takie właśnie gadanie jakie przytoczył przedmówca. Pozdro
to może zróbmy tak
jak nie dostane figurek do wtorku od reszty
to każdy dzień max 10 roboczych będzie w głosowaniu -1pkt
czyli np cookie monster wyśle mi figurki dopiero we wtorek i dostane je w piątek to zacznie z -3
czy wam to pasuje?
jak nie dostane figurek do wtorku od reszty
to każdy dzień max 10 roboczych będzie w głosowaniu -1pkt
czyli np cookie monster wyśle mi figurki dopiero we wtorek i dostane je w piątek to zacznie z -3
czy wam to pasuje?