Oferty na 2015 rok

Moderator: swieta_barbara

ODPOWIEDZ
kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

Oferty na 2015 rok

Post autor: kudłaty »

Jak pewnie wiecie zgłosiłem ofertę Polski na 2015 rok. Nie mam z tym jakiegoś mega ciśnienia, nie mniej mając miejscówkę jaką są targi w Poznaniu można zrobić ten event naprawdę przywoicie.

http://warhammer.org.uk/phpBB/viewtopic ... 9#p1422769 tutaj są detale oferty. Miałbym prośbę żeby w tym temacie wypowiadać się delikatnie, zachodnie fora mają trochę inną mentalność i to co u nas jest ok, tam nie zawsze jest dobrze widziane.

Awatar użytkownika
Lidder
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Lidder »

Bądź nie wiedzą, że tak można :D

Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

Post autor: Kołata »

Oo, super widzieć ofertę z Polski!
Przeczytałem całą prezentację - kawał dobrej roboty, dokladnie i rzeczowo.
Trzymam kciuki za sukces :)

Awatar użytkownika
Duderson
Kretozord

Post autor: Duderson »

Na organizacji turniejów nie znam się w ogóle, ale ten pdf ma schrzanione czcionki. Trochę się odechciewa go przez to czytać.
Lidder pisze:
-There's something large & nurgle-y coming first
To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.

Awatar użytkownika
Lidder
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Już nie było czasu, aby fajnie wyglądał. Będzie to wyglądać lepiej ;)

kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

Duderson pisze:Na organizacji turniejów nie znam się w ogóle, ale ten pdf ma schrzanione czcionki. Trochę się odechciewa go przez to czytać.
Nie znam się, ale jak masz jakąś sugestię co do zmiany to jutro obczaję, bo i tak chce poszerzyć ofertę o dodatkową porcję mydlenia oczu. Przyznam, że użyłem automatycznie zaproponowanych mi przez worda czcionek i spełniły moje wymagania więc nie drążyłem tematu.

Awatar użytkownika
Jagal
Niszczyciel Światów

Post autor: Jagal »

Jagal approves ;)
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.

Snot Fanpage <<--- , klikać! ;)

Awatar użytkownika
Shaga
Chuck Norris

Post autor: Shaga »

Minusy:
- ziewające zdjęcia - to nie nastraja pozytywnie. Może lepiej będzie znaleźć zdjęcia pokazujące pasję, zabawę, rywalizację a nie nudę... Może zamysłem było rozbawienie czytającego ale do mnie ten humor nie trafił, a jeżeli nie trafił do mnie to może i nie trafić do adresata.
- "nie mamy stołów ale możemy pożyczyć" - jeżeli możecie pożyczyć to MACIE stoły. Macie wszystko co potrzebne! Koniec dyskusji. W ofertach tego typu ZAWSZE pokazujemy, że jesteśmy w 100% gotowi.
- organizatorzy - unikaj stwierdzeń które podważają Twoje osiągnięcia. Np. organizowałem mastera który nie ma specjalnej nazwy brzmi gorzej niż jestem organizatorem jednego z najpoważniejszych turniejów w Polsce z serii Master!
- organizatorzy / koneksje z Gorzowem - pierwsza osoba którą wymieniasz jako organizatora organizowała również ETC Gorzów który później określasz "nie disaster ale prawie..." to jest fatalny akapit i koniecznie musi zostać zmieniony.
- jedzenie - "jak nie będziemy wiedzieć jak dostarczyć wszystkim jedzenie to zapytamy... Czy nie lepiej brzmi Wiemy jak to zrobić, robiliiśmy to już i jedzenie będzie naszą mocną stroną!
- sponsorzy - myślę, że lepszym rozwiązaniem jest wypunktowanie wszystkiego co chcesz dać sponsorom czyli np:
a) ulotki przygotowujemy w rozmiarach xx x yy gdzie dla głównego sponsora przygotowano to a dla kolejnych np 4 tamto.
b) informacje ustne przez głośniki na turnieju, co np 60 minut a główny sponsor co 30minut.
c) max ilość banerów o wielkości bla bla bla
i po tym możesz napisać to co napisałeś o indywidualnym podejściu, następnie dodać hasła typu wiele niespodzianek wizyty gości itd itp.

Pozdrawiam i życzę więcej pewności siebie przy pisaniu tego typu tekstów.

P.S. Mam nadzieję, że mój post zostanie odebrany konstruktywnie a nie destruktywnie bo całość materiału uważam za bardzo fajną propozycję.
www.shaga.pl (już nie taki) nowy (ale na pewno najlepszy) sklep Gdynia ul.Morska 173

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Shaga: celne uwagi.

Od siebie dodam, że czcionka faktycznie mocno psuje przekaz. Wygląda to nieprofesjonalnie a łatwo zmienić na coś milszego dla oka, gładszego. No i wydaje mi się, że kilka błędów gramatycznych widziałem...

Ale gratuluję pomysłu i trzymam oba kciuki za powodzenie! Jakby co to możesz Broda liczyć na moją pomoc :)
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Awatar użytkownika
Cauliflower
Ciśnieniowiec

Post autor: Cauliflower »

Shaga, nie wiem kim jesteś, ale znasz się na rzeczy :wink:
Tacy ludzie powinni więcej udzielać się w kwestii promocjii naszego hobby :)

pozdro i gratuluję posta!
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Obrazek

Awatar użytkownika
JaceK
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: JaceK »

Shaga pisze: - organizatorzy / koneksje z Gorzowem - pierwsza osoba którą wymieniasz jako organizatora organizowała również ETC Gorzów który później określasz "nie disaster ale prawie..." to jest fatalny akapit i koniecznie musi zostać zmieniony.

Nie dziwię się Kudłatemu, że próbuje się od Gorzowa odciąć, bo w postrzeganiu społeczności ETC to był przewał, jakich tam jeszcze nie widzieli.
Moim zdaniem jest to niestety coś co zrobić musi, żeby mieć szanse powodzenia.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

PS. Zróbcie z ESC mastera w Poznaniu to będziecie mieli frekwencję 160 osób a Polska będzie miała naprawdę dużo kibiców :)
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Karli pisze:PS. Zróbcie z ESC mastera w Poznaniu to będziecie mieli frekwencję 160 osób a Polska będzie miała naprawdę dużo kibiców :)

Bylby to najlepszy pomysl - koszta by spadly, a cala impreza bylaby jeszcze wieksza.

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

pomysł świetny, tylko nie ma co dzielić skóry na niedźwiedziu :wink:

Nie siedzę w temacie - kiedy będzie decyzja o ETC 2015?
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

Ziemko pisze:
Karli pisze:PS. Zróbcie z ESC mastera w Poznaniu to będziecie mieli frekwencję 160 osób a Polska będzie miała naprawdę dużo kibiców :)

Bylby to najlepszy pomysl - koszta by spadly, a cala impreza bylaby jeszcze wieksza.
tylko czy ESC wypadałoby w weekend?
Obrazek

Awatar użytkownika
Lidder
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Asassello pisze:tylko czy ESC wypadałoby w weekend?
Nie jest to logistycznie opłacalne.

kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

Niestety 15 sierpnia przypada w weekend co mocno psuje taki koncept bo master w tygodniu to frekwencyjnie lokal niemal. Do 2015 roku jeszcze daleko, na razie mam inne zmartwienia. Zaraz wrzucę korektę pliku o część uwag.

Jest korekta. Walczę z przeglądarkowymi czytnikami PDF bo to one zmieniają czcionkę, to dlatego u mnie wyglądało to tyle lepiej, niestety czas iść do pracy, wieczorem pewnie do tego usiądę.

Awatar użytkownika
Hoops
Oszukista

Post autor: Hoops »

W ciul dobra miejscowka! Na Pyrkonach byłem widziałem no i blisko węzła komunikacyjnego.
Obrazek

Awatar użytkownika
Myzu
Mudżahedin

Post autor: Myzu »

W PDF chyba tego nie ma, ale moze warto wspomniec ze EURO bylo w Poznaniu.
IMHo zawsze jakis plus (chocby dla Irlandczykow).

ODPOWIEDZ