Oferty na 2015 rok
Moderator: swieta_barbara
Oferty na 2015 rok
Jak pewnie wiecie zgłosiłem ofertę Polski na 2015 rok. Nie mam z tym jakiegoś mega ciśnienia, nie mniej mając miejscówkę jaką są targi w Poznaniu można zrobić ten event naprawdę przywoicie.
http://warhammer.org.uk/phpBB/viewtopic ... 9#p1422769 tutaj są detale oferty. Miałbym prośbę żeby w tym temacie wypowiadać się delikatnie, zachodnie fora mają trochę inną mentalność i to co u nas jest ok, tam nie zawsze jest dobrze widziane.
http://warhammer.org.uk/phpBB/viewtopic ... 9#p1422769 tutaj są detale oferty. Miałbym prośbę żeby w tym temacie wypowiadać się delikatnie, zachodnie fora mają trochę inną mentalność i to co u nas jest ok, tam nie zawsze jest dobrze widziane.
Bądź nie wiedzą, że tak można 

Już nie było czasu, aby fajnie wyglądał. Będzie to wyglądać lepiej 

Nie znam się, ale jak masz jakąś sugestię co do zmiany to jutro obczaję, bo i tak chce poszerzyć ofertę o dodatkową porcję mydlenia oczu. Przyznam, że użyłem automatycznie zaproponowanych mi przez worda czcionek i spełniły moje wymagania więc nie drążyłem tematu.Duderson pisze:Na organizacji turniejów nie znam się w ogóle, ale ten pdf ma schrzanione czcionki. Trochę się odechciewa go przez to czytać.
Jagal approves 

Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!

Minusy:
- ziewające zdjęcia - to nie nastraja pozytywnie. Może lepiej będzie znaleźć zdjęcia pokazujące pasję, zabawę, rywalizację a nie nudę... Może zamysłem było rozbawienie czytającego ale do mnie ten humor nie trafił, a jeżeli nie trafił do mnie to może i nie trafić do adresata.
- "nie mamy stołów ale możemy pożyczyć" - jeżeli możecie pożyczyć to MACIE stoły. Macie wszystko co potrzebne! Koniec dyskusji. W ofertach tego typu ZAWSZE pokazujemy, że jesteśmy w 100% gotowi.
- organizatorzy - unikaj stwierdzeń które podważają Twoje osiągnięcia. Np. organizowałem mastera który nie ma specjalnej nazwy brzmi gorzej niż jestem organizatorem jednego z najpoważniejszych turniejów w Polsce z serii Master!
- organizatorzy / koneksje z Gorzowem - pierwsza osoba którą wymieniasz jako organizatora organizowała również ETC Gorzów który później określasz "nie disaster ale prawie..." to jest fatalny akapit i koniecznie musi zostać zmieniony.
- jedzenie - "jak nie będziemy wiedzieć jak dostarczyć wszystkim jedzenie to zapytamy... Czy nie lepiej brzmi Wiemy jak to zrobić, robiliiśmy to już i jedzenie będzie naszą mocną stroną!
- sponsorzy - myślę, że lepszym rozwiązaniem jest wypunktowanie wszystkiego co chcesz dać sponsorom czyli np:
a) ulotki przygotowujemy w rozmiarach xx x yy gdzie dla głównego sponsora przygotowano to a dla kolejnych np 4 tamto.
b) informacje ustne przez głośniki na turnieju, co np 60 minut a główny sponsor co 30minut.
c) max ilość banerów o wielkości bla bla bla
i po tym możesz napisać to co napisałeś o indywidualnym podejściu, następnie dodać hasła typu wiele niespodzianek wizyty gości itd itp.
Pozdrawiam i życzę więcej pewności siebie przy pisaniu tego typu tekstów.
P.S. Mam nadzieję, że mój post zostanie odebrany konstruktywnie a nie destruktywnie bo całość materiału uważam za bardzo fajną propozycję.
- ziewające zdjęcia - to nie nastraja pozytywnie. Może lepiej będzie znaleźć zdjęcia pokazujące pasję, zabawę, rywalizację a nie nudę... Może zamysłem było rozbawienie czytającego ale do mnie ten humor nie trafił, a jeżeli nie trafił do mnie to może i nie trafić do adresata.
- "nie mamy stołów ale możemy pożyczyć" - jeżeli możecie pożyczyć to MACIE stoły. Macie wszystko co potrzebne! Koniec dyskusji. W ofertach tego typu ZAWSZE pokazujemy, że jesteśmy w 100% gotowi.
- organizatorzy - unikaj stwierdzeń które podważają Twoje osiągnięcia. Np. organizowałem mastera który nie ma specjalnej nazwy brzmi gorzej niż jestem organizatorem jednego z najpoważniejszych turniejów w Polsce z serii Master!
- organizatorzy / koneksje z Gorzowem - pierwsza osoba którą wymieniasz jako organizatora organizowała również ETC Gorzów który później określasz "nie disaster ale prawie..." to jest fatalny akapit i koniecznie musi zostać zmieniony.
- jedzenie - "jak nie będziemy wiedzieć jak dostarczyć wszystkim jedzenie to zapytamy... Czy nie lepiej brzmi Wiemy jak to zrobić, robiliiśmy to już i jedzenie będzie naszą mocną stroną!
- sponsorzy - myślę, że lepszym rozwiązaniem jest wypunktowanie wszystkiego co chcesz dać sponsorom czyli np:
a) ulotki przygotowujemy w rozmiarach xx x yy gdzie dla głównego sponsora przygotowano to a dla kolejnych np 4 tamto.
b) informacje ustne przez głośniki na turnieju, co np 60 minut a główny sponsor co 30minut.
c) max ilość banerów o wielkości bla bla bla
i po tym możesz napisać to co napisałeś o indywidualnym podejściu, następnie dodać hasła typu wiele niespodzianek wizyty gości itd itp.
Pozdrawiam i życzę więcej pewności siebie przy pisaniu tego typu tekstów.
P.S. Mam nadzieję, że mój post zostanie odebrany konstruktywnie a nie destruktywnie bo całość materiału uważam za bardzo fajną propozycję.
www.shaga.pl (już nie taki) nowy (ale na pewno najlepszy) sklep Gdynia ul.Morska 173
Shaga: celne uwagi.
Od siebie dodam, że czcionka faktycznie mocno psuje przekaz. Wygląda to nieprofesjonalnie a łatwo zmienić na coś milszego dla oka, gładszego. No i wydaje mi się, że kilka błędów gramatycznych widziałem...
Ale gratuluję pomysłu i trzymam oba kciuki za powodzenie! Jakby co to możesz Broda liczyć na moją pomoc
Od siebie dodam, że czcionka faktycznie mocno psuje przekaz. Wygląda to nieprofesjonalnie a łatwo zmienić na coś milszego dla oka, gładszego. No i wydaje mi się, że kilka błędów gramatycznych widziałem...
Ale gratuluję pomysłu i trzymam oba kciuki za powodzenie! Jakby co to możesz Broda liczyć na moją pomoc

Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Shaga, nie wiem kim jesteś, ale znasz się na rzeczy
Tacy ludzie powinni więcej udzielać się w kwestii promocjii naszego hobby
pozdro i gratuluję posta!

Tacy ludzie powinni więcej udzielać się w kwestii promocjii naszego hobby

pozdro i gratuluję posta!
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

Shaga pisze: - organizatorzy / koneksje z Gorzowem - pierwsza osoba którą wymieniasz jako organizatora organizowała również ETC Gorzów który później określasz "nie disaster ale prawie..." to jest fatalny akapit i koniecznie musi zostać zmieniony.
Nie dziwię się Kudłatemu, że próbuje się od Gorzowa odciąć, bo w postrzeganiu społeczności ETC to był przewał, jakich tam jeszcze nie widzieli.
Moim zdaniem jest to niestety coś co zrobić musi, żeby mieć szanse powodzenia.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami

Karli pisze:PS. Zróbcie z ESC mastera w Poznaniu to będziecie mieli frekwencję 160 osób a Polska będzie miała naprawdę dużo kibiców
Bylby to najlepszy pomysl - koszta by spadly, a cala impreza bylaby jeszcze wieksza.
tylko czy ESC wypadałoby w weekend?Ziemko pisze:Karli pisze:PS. Zróbcie z ESC mastera w Poznaniu to będziecie mieli frekwencję 160 osób a Polska będzie miała naprawdę dużo kibiców
Bylby to najlepszy pomysl - koszta by spadly, a cala impreza bylaby jeszcze wieksza.

Nie jest to logistycznie opłacalne.Asassello pisze:tylko czy ESC wypadałoby w weekend?
Niestety 15 sierpnia przypada w weekend co mocno psuje taki koncept bo master w tygodniu to frekwencyjnie lokal niemal. Do 2015 roku jeszcze daleko, na razie mam inne zmartwienia. Zaraz wrzucę korektę pliku o część uwag.
Jest korekta. Walczę z przeglądarkowymi czytnikami PDF bo to one zmieniają czcionkę, to dlatego u mnie wyglądało to tyle lepiej, niestety czas iść do pracy, wieczorem pewnie do tego usiądę.
Jest korekta. Walczę z przeglądarkowymi czytnikami PDF bo to one zmieniają czcionkę, to dlatego u mnie wyglądało to tyle lepiej, niestety czas iść do pracy, wieczorem pewnie do tego usiądę.