Puchar Smoka Wawelskiego, Master 16-17.11.13 Kraków-Zielonki
- swieta_barbara
- habydysz
Re: Puchar Smoka Wawelskiego, Master 16-17.11.13 Kraków-Ziel
JH będzie jednak tylko 5 - zwalnia nam się w związku z tym jedno miejsce w domku w nocy sob/niedz nieopodal turnieju (miejscówka ogarniana przez Dyda).
CV ze zdjęciem proszę kierować do mnie na PM. Zastrzegam sobie możliwość kontaktu z wybranymi kandydatami.
CV ze zdjęciem proszę kierować do mnie na PM. Zastrzegam sobie możliwość kontaktu z wybranymi kandydatami.
kandydatami ? ja bym tam wolał kandydatki ale de gustibus non est disputandum ... wszak 21 wiek to różne cuda niesie
Kacper mogę was dać w 5 do jednej 4 + dostawka jeżeli chcecie.swieta_barbara pisze:JH będzie jednak tylko 5 - zwalnia nam się w związku z tym jedno miejsce w domku w nocy sob/niedz nieopodal turnieju (miejscówka ogarniana przez Dyda).
Wtedy:
Sobora/Niedziela
2-osobowy - JH
2-osobowy - Młody
4-osobowy - Kalafior
4-osobowy - JH(3) + Laik (2)
7-osobowy (jeden pokój 3-osobowy, jeden 4-osobowy) - 3-wolne, 4-Asassello(3)+Shino(3)
+ 3 dostawki - zajete
Swoją drogą, Musimy dać właścicielowi domku listę osób, które będą nocowaćw domku wiec prosiłbym na PW takową listę od wszystkich chętnych.
Jak widać mamy jeszcze 4 wolne miejsca noclegowe w domku. CHetnych na nocleg proszęo kontakt na PW.
Ostatnio zmieniony 8 lis 2013, o 09:30 przez Dydu, łącznie zmieniany 4 razy.
- swieta_barbara
- habydysz
Królik i Dębek chcą mieć osobny pokój.
Ja będę spał z Gąsiorem i Lipkiem w czwórce - dlatego mamy wolną miejscówkę.
Ja będę spał z Gąsiorem i Lipkiem w czwórce - dlatego mamy wolną miejscówkę.
Nas będzie chyba tylko dwójka, także możecie zwolnić te dodatkowe dwa co prosiłem
Mam dwa wolne miejsca w samochodzie z Wawy w sobotę rano.
- swieta_barbara
- habydysz
Arbiter szukał transportu AFAIK.Asassello pisze:Mam dwa wolne miejsca w samochodzie z Wawy w sobotę rano.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Dzięki Kacper
@Asassello, Jak Baśka powiedzial Ja szukam.
@Asassello, Jak Baśka powiedzial Ja szukam.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Dokładnie tak.
Macie na zajawkę:
Macie na zajawkę:
Wisła Kraków.
super, tylko gdzie ja to postawie?
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
- swieta_barbara
- habydysz
Na balkonie, będziesz miał w sam raz popielniczkę...
Zresztą co ja gadam, nie masz na żaden z nich szans
Zresztą co ja gadam, nie masz na żaden z nich szans
Dydu pisze:
Wtedy:
Sobora/Niedziela
2-osobowy - JH
2-osobowy - Młody
4-osobowy - Kalafior
4-osobowy - JH(3) + Grichalk + Panda
7-osobowy (jeden pokój 3-osobowy, jeden 4-osobowy) - 3-Laik, 4-Asassello(3)+Shino(3)
+ 3 dostawki - zajete
Swoją drogą, Musimy dać właścicielowi domku listę osób, które będą nocowaćw domku wiec prosiłbym na PW takową listę od wszystkich chętnych.
Jak widać mamy jeszcze 4 wolne miejsca noclegowe w domku. CHetnych na nocleg proszęo kontakt na PW.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Sevi pisze: Macie na zajawkę:
Nooo i jest o co grać
Zawsze wolałem puchary od tych drewnianych płytek i boxów łuczników
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole