Poszukiwania rozpy nowych elfów.
Poszukiwania rozpy nowych elfów.
Duża birona w pieszej turze i przeciwnik płacze .
1 Supreme Sorceress 295 Pts
General; Magic Level 4; Lore of Light
Ring of Hotek
Sacrificial Dagger
1 Master on Dark Pegasus 213 Pts
Lance; Heavy Armour; Sea Dragon Cloak; Shield; Battle Standard
Cloak of Twilight
3x5 Dark Riders 110 Pts
Spear; Rptr Crossbow; Light Armour; Shield; Musician
21 Black Ark Corsairs 277 Pts
2ndWeapon; Light Armour; Sea Dragon Cloak; FCG
Gleaming Pendant
2x5 Cold One Knights 160 Pts
Lance; Heavy Armour; Shield; Musician
2x1 Reaper Bolt Thrower 70 Pts
3x14 Har Ganeth Executioners 178 Pts
Great Weapon; Heavy Armour; Musician
5 Shades 90 Pts
Great Weapon; Rptr Crossbow
5 Doomfire Warlocks 125 Pts
5 Harpies 75 Pts
Models in Army: 111
Total Army Cost: 2399
1 Supreme Sorceress 295 Pts
General; Magic Level 4; Lore of Light
Ring of Hotek
Sacrificial Dagger
1 Master on Dark Pegasus 213 Pts
Lance; Heavy Armour; Sea Dragon Cloak; Shield; Battle Standard
Cloak of Twilight
3x5 Dark Riders 110 Pts
Spear; Rptr Crossbow; Light Armour; Shield; Musician
21 Black Ark Corsairs 277 Pts
2ndWeapon; Light Armour; Sea Dragon Cloak; FCG
Gleaming Pendant
2x5 Cold One Knights 160 Pts
Lance; Heavy Armour; Shield; Musician
2x1 Reaper Bolt Thrower 70 Pts
3x14 Har Ganeth Executioners 178 Pts
Great Weapon; Heavy Armour; Musician
5 Shades 90 Pts
Great Weapon; Rptr Crossbow
5 Doomfire Warlocks 125 Pts
5 Harpies 75 Pts
Models in Army: 111
Total Army Cost: 2399
niby dlaczego?
To że się nie mieści to wiem, sam wywaliłem, to z tym płaczem nie rozumiem.
ja to już płaczę na etapie czytania tego
Jak walnie scroll'a to się ciesze że go zmarnował jeszcze zanim bitwa się zaczęła.
A raz tak zrobiłem, i szarża całej armii w drugiej turze była dosyć bolesna, dla przeciwnika.
A raz tak zrobiłem, i szarża całej armii w drugiej turze była dosyć bolesna, dla przeciwnika.
Jaja se robię z takich textów. Ja na tą Twoją armię mogę sobie grać moimi DE. Uważam, że w tej Twojej rozpiei mało jest...Ale jak masz fajną rozkminę na to, to fajnie Śmigaj!Duża birona w pieszej turze i przeciwnik płacze
Poza tym można sobie się poustawiać na tą "bironę w pierwszej turze" co to się po niej płacze
Luz.
Pzdr!
W Sumie to mam tylko pond 40 egzekòw i dyszkę knightów. A co takiego masz w swojej?
A co do ustawienia się przed bronią to można tylko jak nie masz przewagi w deploymencie to jest trudno. Nie zapomnij że podczas szarży też mam dyszkę ruchu.
A co do ustawienia się przed bronią to można tylko jak nie masz przewagi w deploymencie to jest trudno. Nie zapomnij że podczas szarży też mam dyszkę ruchu.
Light na dużej jednak się nie sprawdza, próbowałem tego i są fajniejsze lory. MSU też jakoś nie widzę w naszej mecie, exeki i CoK mają po 1 ataku więc bardzo łatwo ich sprowadzić do poziomu nie stanowiącego zagrożenia. Harpie po 75 pkt w porównaniu do DR też słabo wypadają.
Obecna meta.... MC, trochę MI, kilka dużych lataczy, i rydwany, kowboje, jakoś nie widzę hord corowej piechoty, na resztę duża siła jest potrzebna. Z birnoną mają po dwa ataki. Czy czegoś nie załapałem? Elfy są najgroźniejsze w wydaniu MSU, gdyż minimalizuje wadę w postaci T3 i małego save'a.
DR są fajniejsi, ale harpie latają. 75 punktów to więcej niż poprzednio, dlatego mam tylko jedna jednostkę, i po kilku grach nadal się sprawdzają.
DR są fajniejsi, ale harpie latają. 75 punktów to więcej niż poprzednio, dlatego mam tylko jedna jednostkę, i po kilku grach nadal się sprawdzają.
Jak widzę moim EMP taka rozpe to ruszają zakłady w której turze będzie maska xDAlbo_Albo pisze:ja to już płaczę na etapie czytania tego
Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą
Taktyka 'pod Bironę' jest taktyką - cóż - dość losową i raczej słabą. Owszem, jak wejdzie czar to jest fajnie, ale jak pójdzie scroll/ dispel to jest płacz i zgrzytanie zębów
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Jak wejdzie to jedziesz, jak nie to grasz normalnie,
Rozpiska nie bazuje na tym by birona weszła, ale jak wejdzie to jest syto.
Rozpiska nie bazuje na tym by birona weszła, ale jak wejdzie to jest syto.