ETC 2014
Moderator: swieta_barbara
Re: ETC 2014
ETC sucks.
Z mojej perspektywy: fajnie że uwolnili ogry.
Ale to co zrobiono z WE i BoCh to jakaś masakryczna porażka! Tak duża ingerencja w booki jest imo nie do przyjęcia.
Z mojej perspektywy: fajnie że uwolnili ogry.
Ale to co zrobiono z WE i BoCh to jakaś masakryczna porażka! Tak duża ingerencja w booki jest imo nie do przyjęcia.
Wisła Kraków.
może i można 3 chimerki ale kto to wystawi
poza tym cholernie boli mnie ostatni zapis...dobrze że przyzwyczajam się do DP slaanesha już jakiś czas poza tym WoCh wyszedł dla mnie mega spoko nie blokuje mi w ogóle rozpy którą gram od dawna
poza tym cholernie boli mnie ostatni zapis...dobrze że przyzwyczajam się do DP slaanesha już jakiś czas poza tym WoCh wyszedł dla mnie mega spoko nie blokuje mi w ogóle rozpy którą gram od dawna
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
według zapisu to tak, bo chaos chariot to ten u nas w core a tamten to gorebeast chariot na który nie ma ograniczenia w zapisie ETC
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
Gdyby tak było to by pisało Any Chariot max 3. a tu Jednak Chaos Chariot jedynie jest więc tylko te w core.. Takiej gafy by nie dali raczej by ograniczało wszystkie
druga sprawa to to że ludzie sami szukają problemów zamiast jasno brać to co jest napisane
Nie powiedziałbym... killerzy przesiądą się na pegazy i nadal będzie ta sama rozpa.Kołata pisze:No i skończyło się rumakowanie..• Dark Rider units (max 3)/doomfire warlock units/character on dark steed, max 5
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
Nie, nie będzie. Bez vanguarda i LOS to zupełnie inna rozpa.
Comp akurat mojej rozpy nie rusza, ale zaskakuje mnie, jak szybko są wynajdowane "ewidentne przegięcia".
Comp akurat mojej rozpy nie rusza, ale zaskakuje mnie, jak szybko są wynajdowane "ewidentne przegięcia".
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Szwed chcial dac max 4... Totalny absurd. To by wymusilo wystawianie pure infantry buildow, ewentualnie smokorozp. Szwed i Hiszpan to dwoch nieogranych mistrzow teoryhammera. Trudno sie mowi.Jankiel pisze:Nie, nie będzie. Bez vanguarda i LOS to zupełnie inna rozpa.
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Z We może i tak, ale z TK wycifali speciali jednak, i dobrze wystarczy ze raz na gre maja obszarowa bironę
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
pojdzie rozpa a la 2 fasty core z sh wl z bannerem i fenix i 4 bolceHigh Elves
• Book of Hoeth/Banner of the World Dragon/Archmage with Lore of Death/2nd Frostheart Phoenix, max 1
• Star Dragon/2nd Frostheart Phoenix, max 1
• Models armed with shooting weapons (Eagle Claw Bolt Throwers count as 6 each), max 70
• Ellyrian Reaver units/1st Eagle unit/Eagle Claw Bolt Thrower, max 6
ew miast wl z banerem pojda pg z razorem i 2 feniksy - niezle
2 helki 3 chimery 3 zwykle rydwany 2 gory - zajebiście- Warriors of Chaos
• Chaos chariots, max 3
• Daemon prince/crown of command/BSB on daemonic mount/skullcrusher unit/chimera after the 1st, max 3
• Hellcannon/lore of death in the army/lore of tzeentch in the army, max 2
• Max 1 on the same model: Third eye of Tzeentch/talisman of preservation/armour of destiny
• Max 2 on the same daemonprince: chaos armour/wizard level(s)/daemon of nurgle/flying