Jak zostać Generałem - pytania o HE
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Re: Jak zostać Generałem - pytania o HE
Wszystko jest tak jak było - zasady kompozycji są opisane w RB.
Książę Imrik (https://www.games-workshop.com/gws/cata ... GameStyle= )
ma w pudełku podstawkę 50x50?
ma w pudełku podstawkę 50x50?
kubencjusz pisze:Że stronic zapisanych ilość, o jakości areny nie świadczy uświadomić sobie musisz, młody padawanie. Hmmmm.
Naviedzony pisze: A po co pomagać ludziom? Ludzie są niegodni elfiej pomocy.
intencje pewnie były takie że nie można mieć 3. Czekam aż ktoś to im wskaże i poprawią zapis w compie. Do tego czasu spokojnie można się wykłócać o tego 3 feniksa z technicznego punktu widzenia jest dopuszczono - tak samo jak czwarty, piaty i szósty... tylko ten drugi jest ścięty
lajkonik pisze:Chcecie mieć trzeciego, czwartego itd. bez drugiego?
chce mieć pierwszego, drugiego i trzeciego.
Obrażenia wywołane przez miscasta są magiczne? BotWD chroni przed nimi?
Nie, bo nie są w base to base contactOpos pisze:Takie pytanko, czy jeśli Anointed of Asuryan ma "na stanie" The Other Trickster's Shard i siedzi na feniksie, feniks też musi przerzucać udane ward savy?
- Azurix
- Szef Wszystkich Szefów
- Lokalizacja: Łódź Klub:"Ośmiornica Łódzka" Stowarzyszenie:"Wargaming"
Każda rana pochodząca bezpośrednio z Magicznego Przedmiotu jest Magiczna, więc sam sobie odpowiedz. Magiczne by nie było, jakby Magiczny Przedmiot dawał np. Zionięcie, a rany pochodziły by już nie z Przedmiotu, tylko z Zionięcia, ale tutaj tego nie ma
pisz po ang te nazwy bo ja nieskumałem zwoju odpowiedziGorrador pisze:Czy Sztandar smoka broni przed ranami ze zwoju odpowiedzi?
tak BotWD chorni cie przed każdą raną na 2+ zadanym od jakiejkolwiek magii w jakiejkolwiek postaci