Ogłoszenia turniejowe - propozycja

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
qwer
Mudżahedin

Ogłoszenia turniejowe - propozycja

Post autor: qwer »

Chciałbym zaproponować wprowadzenie zasady ogłaszania turków na podforum BP
PROPOZYCJA :
Obowiązkowo PRZED właściwym tematem (nazwą) turnieju dodać w "nawiasie" < x > nazwę miasta gdzie ma się owy turniej odbywać
Jest :
VIII Liga Rivendell
albo
Zaduszki z ORDINem 2 i 3.11 (prekrakow)
miało by być
<Warszawa> VIII Liga Rivendell
<tutaj niech sobie organizator wpisze nazwe miasta> Zaduszki z ORDINem 2 i 3.11 (prekrakow)
Co wy na to ?
podpis skasowany-> patrz regulamin -> REGULAMIN ŚMIERDZI

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

Pomysł jest dobry.
Kalesoner już kilka razy zwracał uwagę na to organizatorom.
Obrazek

Awatar użytkownika
Jacobs
Falubaz

Post autor: Jacobs »

Nawet bardzo dobry. Mnie to mega irytuje kiedy widzę jakieś śmieszne nazwy turniejów a muszę się wczytywać później dopiero gdzie się odbywa` :?
wenanty pisze: Anioł zagłady przerzuca się na budżetową kawę? Koniec świata (sic!).
Turniejowo nowe WE

12/4/5

Awatar użytkownika
Kordelas
Masakrator

Post autor: Kordelas »

Dobry plan!
Nieważne gdzie patrzy inkwizytor... i tak widzi wszystko!

Awatar użytkownika
Lechu
Kretozord

Post autor: Lechu »

Jestem za! +1 dla autora

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Dobry pomysł, w końcu można byłoby szybko znaleźć interesujące nas turnieje.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

Andrzej pisze:Dobry pomysł, w końcu można byłoby szybko znaleźć interesujące nas turnieje.
Przy wystarczająco długiej bytności na forum patrzysz na nazwę i wiesz że to nie w twoim mieście ani nie w odległości 2h po autostradzie i przewijasz dalej. Młodzi tylko mają problem :lol2:
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Nie do końca. Nie raz miałem tak, że chciałem sprawdzić jakiś zapis w regulaminie bądź sprawdzić dojazd. Jeśli akurat od 2 dni nikt nie wypowiedział się w tym temacie, to lądował on gdzieś w środku strony i musiałem się do niego przekopać, czytając każdy tytuł po kolei. Jasne, nie jest to jakiś wielki problem, można także użyć opcji ctr+f, ale można też zrobić tak, żeby było od razu przejrzyście i czytelnie ;)
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Awatar użytkownika
kubencjusz
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kubencjusz »

Grolshek pisze:
Andrzej pisze:Dobry pomysł, w końcu można byłoby szybko znaleźć interesujące nas turnieje.
Przy wystarczająco długiej bytności na forum patrzysz na nazwę i wiesz że to nie w twoim mieście ani nie w odległości 2h po autostradzie i przewijasz dalej. Młodzi tylko mają problem :lol2:
Jeżeli Cię bawi fakt, że niedoświadczeni członkowie forum mają problem w poruszaniu się po danym dziale to Ci współczuję.

Awatar użytkownika
Jacobs
Falubaz

Post autor: Jacobs »

kubencjusz pisze:
Grolshek pisze:
Jeżeli Cię bawi fakt, że niedoświadczeni członkowie forum mają problem w poruszaniu się po danym dziale to Ci współczuję.
+1
wenanty pisze: Anioł zagłady przerzuca się na budżetową kawę? Koniec świata (sic!).
Turniejowo nowe WE

12/4/5

Awatar użytkownika
crovaxus
Kretozord
Kontakt:

Post autor: crovaxus »

Pomysł zaiste dobry, tym bardziej że nie każdy orientuje się co gdzie się dzieje w drugiej połowie kraju (ja z pomorza) więc coś takiego napewno się przyda. Szczególnie że nie wszyscy musza kojarzyć turniej z nazwy, szczególnie przy jakichś nowych turniejach.
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed

Awatar użytkownika
Kosmo
Kradziej

Post autor: Kosmo »

Pomysł dobry. Ja jak chcę się wybrać na jakiś turniej w weekend to najpierw wchodzę tutaj
http://ranking.wfb-pol.org/n_turnieje.php

I wtedy wiem czy w ogóle coś się odbywa w mojej okolicy :)
Gremlin pisze: 5. Kosmo (99% szans obecności; Przewodnie motto turniejowe: mam chimerę i kranczerów, wyssę życie z wrogów wielu)

Awatar użytkownika
crovaxus
Kretozord
Kontakt:

Post autor: crovaxus »

Ja tam nie wchodzę z tego względu iż 2 może 3 razy nie było na liście turnieju na który chciałem sie wybrać. Może błąd, może ktoś nie wrzucił albo po prostu nie był do końca prawidłowo zgłoszony ale fakt faktem nie było. Tym bardziej człowiek przyzwyczaił się do BP i ułatwi to naprawdę sprawę lokalizacji turniejów
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed

qwer
Mudżahedin

Post autor: qwer »

I jak, czy któryś z adminów poruszy ten temat i wprowadzi odpowiednie zmiany ?
podpis skasowany-> patrz regulamin -> REGULAMIN ŚMIERDZI

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Staram się pisać orgom turniejów na bieżąco.

Jakiś czas temu chciałem zaproponowac kilkupunktowy regulamin działu turniejowego, ale zabrakło mi motywacji. Moze jakoś niedługo się za to zabiorę.

miałyby znaleźc sie tam punkty o tym jak ma wyglądać nazwa tematu turnieju
miasto, data, format, nazwa
i jak ma wyglądać pierwszy post turnieju
adres
format
godziny
itp
Obrazek

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Post autor: Siweusz »

Kalesoner pisze:Staram się pisać orgom turniejów na bieżąco.

Jakiś czas temu chciałem zaproponowac kilkupunktowy regulamin działu turniejowego, ale zabrakło mi motywacji. Moze jakoś niedługo się za to zabiorę.

miałyby znaleźc sie tam punkty o tym jak ma wyglądać nazwa tematu turnieju
miasto, data, format, nazwa
i jak ma wyglądać pierwszy post turnieju
adres
format
godziny
itp
Jak Ci brakuje motywacji, to po wprowadzeniu tego w życie masz u mnie browarka. :mrgreen:
GrimgorIronhide pisze:
Ziemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony :(
Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupności :mrgreen:

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Dobry pomysł. Wrzucając nasze turnieje będę się stosował :)
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Obrazek

ODPOWIEDZ