Puchar Smoka Wawelskiego, Master 16-17.11.13 Kraków-Zielonki
Re: Puchar Smoka Wawelskiego, Master 16-17.11.13 Kraków-Ziel
QC organizuje śpiwory
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
- swieta_barbara
- habydysz
panterq pisze:QC organizuje śpiwory
To bardzo fajnie chłopaki , super przydatne info
Że Ci co nocują w domku śpią w śpiworach od Qca?Młody pisze: super przydatne info
Wisła Kraków.
Czy moglibyście w końcu ustalić, jak dokładnie działa snajperka na ld? Shino, który jest głównym sędzią, najwyrazniej ma ta kwestię gdzieś. Nie odpowiada na wiadomości i prośby o ustalenie jednej wersji, jak też nie wypowiedział się ani w temacie mastera, ani na ls. Bardzo niepoważne podejście moim zdaniem.
Ja wiem, ze zapewne shinux ma bardzo bogate życie towarzyskie, ale skoro chce być głównym sędzią na masterze, to mógłby wysilić się i napisać 1 posta, któy wyjaśniłby wszystko.
Sevi, Dydu, Leoh? Wypowiecie się w tej kwestii, czy będziemy się bawić na masterze w bieganie do różnych członków ls, w zależności od tego, jaką wersję będziemy chcieli usłyszeć?
Ja wiem, ze zapewne shinux ma bardzo bogate życie towarzyskie, ale skoro chce być głównym sędzią na masterze, to mógłby wysilić się i napisać 1 posta, któy wyjaśniłby wszystko.
Sevi, Dydu, Leoh? Wypowiecie się w tej kwestii, czy będziemy się bawić na masterze w bieganie do różnych członków ls, w zależności od tego, jaką wersję będziemy chcieli usłyszeć?
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Spoko, ja tez bede. Nie sedziuje, ale bedzie mozna do mnie podejsc. Nawet o zasady zapytac. Znam ich pare, a jak nie to na szybko wymysle. Kudlaty tez ma dobra rozpiske do udzielania odpowiedzi.
Oficjalne stanowisko organizatorów jutro ok 14.
Wisła Kraków.
Leoh pisze:Furiona można by poprosić o wypowiedz w tym temacie, mam wrażenie ze znacząco zwiększyło by to szybkość reakcji Shino na problem
dydowi juz odpowiedzialem.Wg. topicu na ls i moich pierwotnych zalozen uzywanie generalskiej to nie modyfikator ld tlyko zamiana.
Stad mozna uzywac powiekszonej generalkiej ld. Oczywiscie nie dotyczy to oddzialu z dyscyplina ze wzgledu na , ze ten oddzial nie moze zamieniac wlasnej ld na genralska.
Czekajcie na oficjalne stanowisko organizatora.
Bo lojalnie uprzedzam że jeżeli podczas turnieju ktoś mnie będzie pytał o snajperki (a nie jestem sełdziom) to odpowiem w żołnierskich słowach że " Skoro jesteś obwisłym siusiakiem bo używasz lore of death .. to to o co pytasz na pewno nie działa tak jak byś tego chciał" .. i to jest moje prywatne oficjalne stanowisko
P/S
Opis dojazdu dla ludzi bez GPS gotowy.
Bo lojalnie uprzedzam że jeżeli podczas turnieju ktoś mnie będzie pytał o snajperki (a nie jestem sełdziom) to odpowiem w żołnierskich słowach że " Skoro jesteś obwisłym siusiakiem bo używasz lore of death .. to to o co pytasz na pewno nie działa tak jak byś tego chciał" .. i to jest moje prywatne oficjalne stanowisko
P/S
Opis dojazdu dla ludzi bez GPS gotowy.
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Laik PW
Wisła Kraków.