Warszawa, 20.11.2013-19.12-2013, Liga Bastioliszka
Re: Warszawa, 20.11.2013-19.12-2013, Liga Bastioliszka
Handełek kiedy możesz zagrać 

We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...
Siema
W ten piątek organizuje wieczorno/nocne granie u mnie przy piwku itp, tak więc najchętniej w piątek.
Będzie jeszcze pare osób, w sumie spokojnie 3 stoły można rozstawiać.
Start około 19, mieszkam przy pylawskiej niedaleko ursynowa
Co ty na to?
Tel
511 504 505
W ten piątek organizuje wieczorno/nocne granie u mnie przy piwku itp, tak więc najchętniej w piątek.
Będzie jeszcze pare osób, w sumie spokojnie 3 stoły można rozstawiać.
Start około 19, mieszkam przy pylawskiej niedaleko ursynowa
Co ty na to?
Tel
511 504 505
Seriously? Gramy mastera, czy lige lokalna rozgrywana po domach? Nawet punktow za te rozpy nie bylo przeciez...
Wyluzuj, bo wprowadzasz niepotrzebne cisnienie. Ja tu nie gram o punkty, tylko, zeby sobie potestowac rozpe. Zapomnialem dopisac lore'a, a z bazy jako pierwszy wyskakuje dark.
Ktos ma jakis problem, zeby zmienil? Mnie sie wydaja, ze wszyscy maja to gleboko gdzies.
Wyluzuj, bo wprowadzasz niepotrzebne cisnienie. Ja tu nie gram o punkty, tylko, zeby sobie potestowac rozpe. Zapomnialem dopisac lore'a, a z bazy jako pierwszy wyskakuje dark.
Ktos ma jakis problem, zeby zmienil? Mnie sie wydaja, ze wszyscy maja to gleboko gdzies.

Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
ja nie mam gdzieś! ale pozwolę Ci zmienić. Możesz cieszyć się blaskiem mojej łaski!
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
- swieta_barbara
- habydysz
Ja nie gram, ale IMO powinieneś grać na Dark 

http://youtu.be/oOKKmyi318Yswieta_barbara pisze:Ja nie gram, ale IMO powinieneś grać na Dark
Release the Przemcio!
dobrze, że napisałeś z polskimi znakamisYsek pisze:Możesz cieszyć się blaskiem mojej łaski!

Klub Adeptus Mechanicus http://admech.club Warszawa, Okęcie, Al Krakowska
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Ja z kolei napisałem metal, a wrona miała mieć deatha...
Thain się zgodził zmienić, bo na DE to i tak gorzej, ale na resztę ligi też to odnotujcie!
Handełek, może ja bym wpadł?
Pogadam z Thainem czy nie chcę zagrać wieczorkiem, a jak nie to może z kimś jakiś sparing, jak ktoś chętny?

Thain się zgodził zmienić, bo na DE to i tak gorzej, ale na resztę ligi też to odnotujcie!
Pogadam z Thainem czy nie chcę zagrać wieczorkiem, a jak nie to może z kimś jakiś sparing, jak ktoś chętny?

malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

[quote="Cauliflower"]Ja z kolei napisałem metal, a wrona miała mieć deatha...
Kalafior, a moim booku jest że wrona może mieć tylko metal lub tzeentch. Ale pewnie błąd
Edit: Mój guo ma heaven.

Kalafior, a moim booku jest że wrona może mieć tylko metal lub tzeentch. Ale pewnie błąd

Edit: Mój guo ma heaven.
"Jak ja nie cierpię Vampirów"Wind Sower pisze:Nawet w średniowieczu papież nerfił strzelanie.
Ja bym podskoczył ale wyzwanie dla Ciebie to żadne.Cauliflower pisze:Ja z kolei napisałem metal, a wrona miała mieć deatha...![]()
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl