Galeria Krasnoludów
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Re: Galeria Krasnoludów
Washe stosuje się w dwóch celach: albo się nimi po prostu maluje, albo służą do podkreślania cieni, przebarwień, itp, itd. Tutaj nie widzę żadnego skutecznego zastosowania washy na warriorach...
@Bjouy
czemu usunales zdjecia?
zawsze mozesz sprobowac uzyc teraz bejcy
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=121&t=4330
czemu usunales zdjecia?
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
+1Morsereg pisze:@Bjouy
czemu usunales zdjecia?
Poza tym nasze uwagi nie są skierowane na bezmyślne krytykanctwo, tylko na wskazanie, co ewentualnie można by poprawic w naszych pracach. Jeśli bym miał tak reagować na słowa krytyki odnośnie moich prac, to od jakiegoś już czasu nic bym nie pokazał na forum Po to chyba publikujemy nasze prace, żeby sie dowiedzieć, co można zrobić lepiej...
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
niezły pomysł Fuxiorr super pomalowany "białas" ale skrzynkę to zrobiłeś na odwal się
co do slayera co go Rakso wrzucił to niesamowicie klimatyczna dioramka i do tego zacnie malowanie... gdybym był chory na głowę to bym napisał z fochem, że slayer nie ma tatuaży
a ode mnie skończone organki
i testowy model młotkowego...
co do slayera co go Rakso wrzucił to niesamowicie klimatyczna dioramka i do tego zacnie malowanie... gdybym był chory na głowę to bym napisał z fochem, że slayer nie ma tatuaży
a ode mnie skończone organki
i testowy model młotkowego...
bo mlody jestThorkild pisze: co do slayera co go Rakso wrzucił to niesamowicie klimatyczna dioramka i do tego zacnie malowanie... gdybym był chory na głowę to bym napisał z fochem, że slayer nie ma tatuaży
fajne malowanie.a ode mnie skończone organki
podoba mi sie pomysl z kolorami jako wskaznik mocy
tylko wydaje mi sie, ze powinny byc odwrotnie
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
no wlasnie, tylko wajcha jest po drugiej stronie. wiec mozna by wywnioskowac, ze z tej pozycji zaczyna.
wiec jesli dojdzie max na druga strone to tam powinno byc czerwone.
no chyba, ze jest tam zastosowany jakis mechanizm zebatkowy i jak wajcha idzie w jedna to jakas wskazowka w druga
wiec jesli dojdzie max na druga strone to tam powinno byc czerwone.
no chyba, ze jest tam zastosowany jakis mechanizm zebatkowy i jak wajcha idzie w jedna to jakas wskazowka w druga
kurde w robocie na malym ekranie nie widzialem tej malej
nie bylo gadki
nie bylo gadki
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Wszystkie fillerki bardzo fajne ...
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
pierwsze primo: dzięki wszystkim za komenty - motywują do dalszej roboty
drugie primo: Noki spoko dioramka ale jest kilka rzeczy które ja bym poprawił, skóra i włosy slayerów za bardzo się zlewają ze sobą, ten leżący ma chyba nawiercaną pięść pod topór i ta dziura mogłaby być zalepiona przed malowaniem, spodnie leżącego są w takim samym kolorze jak skóra orka, podobnie ze szmatą orka - za bardzo przypomina skórę slayerów, trawka w dziwnych miejscach jak dla mnie i z krwią też można trochę pokombinować... uff rozpisałem się jakby nie było nic dobrego do opisywania a trzeba przyznać, że dobrego malowania jest więcej niż złego, tylko, że krytyka pozwala na przyszłość robić mniej błędów, malować lepiej i się rozwijać - w takim kontekście proszę traktować moje wypociny
trzecie primo: pomalowałem kolejnych thundów i jak pomaluje jeszcze czterech, pięciu slayerów i sztandarowego to pokuszę się o rodzinną fotkę bo zbierze się tego już ponad 2 tysie
trzymajcie kciuki to może do końca roku się wyrobię...
drugie primo: Noki spoko dioramka ale jest kilka rzeczy które ja bym poprawił, skóra i włosy slayerów za bardzo się zlewają ze sobą, ten leżący ma chyba nawiercaną pięść pod topór i ta dziura mogłaby być zalepiona przed malowaniem, spodnie leżącego są w takim samym kolorze jak skóra orka, podobnie ze szmatą orka - za bardzo przypomina skórę slayerów, trawka w dziwnych miejscach jak dla mnie i z krwią też można trochę pokombinować... uff rozpisałem się jakby nie było nic dobrego do opisywania a trzeba przyznać, że dobrego malowania jest więcej niż złego, tylko, że krytyka pozwala na przyszłość robić mniej błędów, malować lepiej i się rozwijać - w takim kontekście proszę traktować moje wypociny
trzecie primo: pomalowałem kolejnych thundów i jak pomaluje jeszcze czterech, pięciu slayerów i sztandarowego to pokuszę się o rodzinną fotkę bo zbierze się tego już ponad 2 tysie
trzymajcie kciuki to może do końca roku się wyrobię...
To nie krasie ze shattered isles? A przynajmniej ten z krótkim mieczykiem? Jak z jakością odlewów i dostępnością tych modeli? Zastanawiam się nad kupnem, bo w internecie wyglądają fajnie ale już się kilka razy przejechałem na fajnie wyglądających zdjęciach nieznanych mi firm;/
A sam odział prezentuje się całkiem przyzwoicie Bardzo podoba mi się kolorystyka. Poprawiłbym tylko metalik na broni, bo wygląda jak pochlapana czymś srebrnym. Chyba zwykły drybrush wyglądałby lepiej.
A sam odział prezentuje się całkiem przyzwoicie Bardzo podoba mi się kolorystyka. Poprawiłbym tylko metalik na broni, bo wygląda jak pochlapana czymś srebrnym. Chyba zwykły drybrush wyglądałby lepiej.