EDIT: Oferty można oczywiście edytować, dopieszczać i w ogóle
Masterowe kandydatury - DYSKUSJA
Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10
Masterowe kandydatury - DYSKUSJA
do końca roku co prawda jeszcze sporo, ale nie ma więcej masterów w planie, więc kandydatury można zebrać. Wszystko po to, żeby głosowanie rozpocząć 1.01.2014 i jak najszybciej zaplanować wyjazdy na cały rok. Kto zacznie? (termin do 30.12)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Racja ale warto pomyśleć o zmianie - standardowo pierwszy master był końcem lutego (Bazyl) a możliwe że go nie będzie - wyszłoby na to że będziemy mieli ponad kwartał niczego i znowu ścisk w dalszej części roku...
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Alternatywnie pewniak może wziąć styczeń. Mówię tu o Włocławku.
Może wydzielmy tą dyskusję, a ten temat niech pozostanie wyłącznie na kandydatury?
Wisła Kraków.
Ale czy nie jest to jałowa dyskusja w tym roku? Czy jest ośrodek chętny na robienie mastera w styczniu??? Jeśli jest takowy to proszę pisać. Jeśli nie ma to możemy poczekać spokojnie do 1 stycznia.
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
kujawsko-pomorskie ma ferie od 3 lutego do 16 lutego 2014 r.
są to następujące lutowe weekendy
1-2
8-9
15-16
te skrajne byłyby dla nach lepsze.
oczywiście tak sobie gdybam, bo jeszcze z nikim u nas o żadnych konkretach nie rozmawiałem.
no i oczywiście musielibyśmy przejść w głosowaniu. co wbrew pozorom wcale nie jest takie oczywiste
są to następujące lutowe weekendy
1-2
8-9
15-16
te skrajne byłyby dla nach lepsze.
oczywiście tak sobie gdybam, bo jeszcze z nikim u nas o żadnych konkretach nie rozmawiałem.
no i oczywiście musielibyśmy przejść w głosowaniu. co wbrew pozorom wcale nie jest takie oczywiste
Nigga, please.Shinue pisze:no i oczywiście musielibyśmy przejść w głosowaniu. co wbrew pozorom wcale nie jest takie oczywiste
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Temat umarł, bo były ciekawsze (obecnie z kłódeczką), ale warto byłoby wrócić.
Ustalmy takie rzeczy jak:
-do kiedy zgłaszane są kandydatury?
-kiedy będzie głosowanie?
Jeśli chodzi o mastery z końca roku to luuz, ale te zimowe i wczesnowiosenne pora zacząć planować.
Wygodne to i dla organizatorów i dla graczy, którzy mogą mieć interes we wzięciu pod uwagę sugerowanych dat.
Ja np. chciałbym zaplanowac wyjazd, a wiem że nie może mnie zabraknąć we Włocławku, bo to impreza na poziomie etc czy dmp
Zakopmy te gumowe topory i zaplanujmy wspólnie przyszły sezon.
Proponuję zacząć zbierać oficjalne kandydatury. Tak jak co roku z konkretnymi propozycjami, miejscówką, formatem, sugerowaną datą, osobą organizatora i atrakcjami.
Czy któryś z modów mógłby podzielić tematy, np. ten zostawić do dyskusji, ustalania dat, spamu, a drugi zrobić wyłącznie z oficjalnymi kandydaturami?
Ustalmy takie rzeczy jak:
-do kiedy zgłaszane są kandydatury?
-kiedy będzie głosowanie?
Jeśli chodzi o mastery z końca roku to luuz, ale te zimowe i wczesnowiosenne pora zacząć planować.
Wygodne to i dla organizatorów i dla graczy, którzy mogą mieć interes we wzięciu pod uwagę sugerowanych dat.
Ja np. chciałbym zaplanowac wyjazd, a wiem że nie może mnie zabraknąć we Włocławku, bo to impreza na poziomie etc czy dmp
Zakopmy te gumowe topory i zaplanujmy wspólnie przyszły sezon.
Proponuję zacząć zbierać oficjalne kandydatury. Tak jak co roku z konkretnymi propozycjami, miejscówką, formatem, sugerowaną datą, osobą organizatora i atrakcjami.
Czy któryś z modów mógłby podzielić tematy, np. ten zostawić do dyskusji, ustalania dat, spamu, a drugi zrobić wyłącznie z oficjalnymi kandydaturami?
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole