Warszawa, 20.11.2013-19.12-2013, Liga Bastioliszka
Re: Warszawa, 20.11.2013-19.12-2013, Liga Bastioliszka
Ja w sumie chętnie zagram. U Ciebie ? o której?
pozdro
pozdro
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Ja z Thainem 20:0
U mnie furie, bestia i horki = 260
U niego wszystko, bodajże miał 3 sztandary czyli 2675.
U mnie furie, bestia i horki = 260
U niego wszystko, bodajże miał 3 sztandary czyli 2675.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

12-8 406 w małych. śmieszna bitwa, gdzie działo się dużo idiotyzmów, np chimera dostała 2 rany od 4 gutterów ;x ale ogólnie bardzo sympatycznie 

Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
U nas z Zielonym turniejowa bitwa poszła szybko 
Tchórzliwa bretońska generalicja z zarzuconym na siebie D&D postanowiła już w pierwszej swojej turze zwiać za stół, po panice od miscasta i zostawić resztę swej armii na pastwę nieumarłych.
Wynik 20:0 dla mnie. Dzięki chłopaku za bitewkę !

Tchórzliwa bretońska generalicja z zarzuconym na siebie D&D postanowiła już w pierwszej swojej turze zwiać za stół, po panice od miscasta i zostawić resztę swej armii na pastwę nieumarłych.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Dawaj na ring Holan, od dawna chciałem sobie z Tobą zagraćHolan pisze:U nas z Zielonym turniejowa bitwa poszła szybko

Najlepszego rozwiązania na VC nie mam, szczęścia do nich też nie, ale przynajmniej będzie zabawnie

Chętnie bym do Handełka wpadł pewnego wieczoru, ostatnio grałem w cytadeli w sobotę rano i czułem się jak w przedszkolu

- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Jeśli nie z Twojej winy to ja bym dał baja. Nie ma co czekać na jeden stół, ale decyzja będzie orga of korz.Handełek pisze:Mi sie nei udalo jeszcze z Przemciem umówić, proponowałem 4 dni z rzedu...
Rince powinien niedługo kończyć, bo umówili się na 15 i wrzucałbym pairingi, żeby jeszcze się dało umówić na jutro.