Skaveny ETC 2013/2014
Moderator: Hoax
Skaveny ETC 2013/2014
Założone żeby nie spamować w innym temacie
ostatnia propozycja:
- Skaven
Under Construction
• Warp-Lightning Cannon/Hellpit Abomination (max 1)/Screaming Bell, max 2
• Up to 2 units of Gutter Runners/Storm banner/2nd Doomwheel, max 2
• Doom Rocket/Brass Orb/Power Scroll, max 1
i jak się podoba ?
ostatnia propozycja:
- Skaven
Under Construction
• Warp-Lightning Cannon/Hellpit Abomination (max 1)/Screaming Bell, max 2
• Up to 2 units of Gutter Runners/Storm banner/2nd Doomwheel, max 2
• Doom Rocket/Brass Orb/Power Scroll, max 1
i jak się podoba ?
świetna zabawa i nowe złożenia
kładę patent na 2xWLC + 2 kółka
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- swieta_barbara
- habydysz
OMG...-Qc- pisze:świetna zabawa i nowe złożenia
Gupia gra.
Mowisz to jako gracz WoC ?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
3 asskow nie wchodzi z bsb, ale poza tym faktycznie, jest ciekawie. Ja sobie ten draft potestuje dzis na 2600 PKS, może być zabawnieHortensie pisze:dodatkowe mozliwosci
- 30 gut runnersow
- 2/3 assassinow
- 3+ slave units
- abomka jest nieoceniona ale kusi 2xWLC/2xkolko ;/
- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
Przy tych ograniczeniach takie złożenie wydaje się najbardziej oczywistym i nie ciężko jest na to wpaść ...-Qc- pisze:świetna zabawa i nowe złożenia
PiotrB pisze:Oczami wyobraźni widzę te tłumy i uśmiechniętego Sola podającego kiełbaskę ...eh ...bezcenne
To dobrze bo juz mam inne
marudo!
marudo!
a jak według Was taka rozpiska będzie wyglądać?
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
Zmiany na lepsze. Chociaż Zombiaków też będzie więcej .
Chociaż tak naprawdę żaden klocek 60 prócz Slave'ów (którzy mają własne ograniczenie) nie ma właściwie żadnego znaczenia dla Skavenów. Inne armie i tak go skroją swoimi klockami do 450punktów, tyle że zajmie im to turę więcej.
Chociaż tak naprawdę żaden klocek 60 prócz Slave'ów (którzy mają własne ograniczenie) nie ma właściwie żadnego znaczenia dla Skavenów. Inne armie i tak go skroją swoimi klockami do 450punktów, tyle że zajmie im to turę więcej.
Life's a game with save and load features disabled.
czytalisce kiedys booka? Mag z definicji nie może powtarzać czarów
ten zapisaek dotyczy tylko i wyłącznie różnych interpretacji zasady loremaster
ten zapisaek dotyczy tylko i wyłącznie różnych interpretacji zasady loremaster