Szkoda, że zdradziła totalną nieznajomość kontekstu i klimatu "WYSIWYGu w scrollach" przez Halflinga. Czy ktoś, kto był na Bazyliszku DMP dwa lata temu wyjaśni koledze dowcip?Shakin' Dudi pisze:hgahahahaha Halfing RISPEKTsikłem ze śmiechu xD
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Jest "sens" dopisywania 58, 59 i 60 osoby, ale po co mielismy dopisywac 55, 56 i 57 osobe?thurion pisze:mnie sie nie pytaj, moze tyle ze 3 graczy wiecej i macie pelnego 300pkt mastera... ale rispekt dla was za postaweRusinek pisze:
Jaki jest sens dopisywania ludzi do 57 osob?![]()
pzdr !!
Jak tylko Eman przekonwertuje je z pliku o rozszerzeniu *.qrpKielon pisze: Czy można prosić pełne wyniki, tj. z punktami z bitew i małymi, bo coś mi się nie zgadza.
To kolejny problem sedziowki-nie akceptuje ludzi wycofujacych sie z turnieju. Eman kazal dawac im karniaki i parowac ze soba. Mnie tez kilka rzeczy sie nie zgadza, dlatego napisalem w poprzednim poscie, ze licze na feedback od graczy zanim to wysle.TruePunk pisze:wydaje mi sie ze sa bledy wynikajace z tego ze w drugi dzien czesc nie przyszla..
przyklad:
Kamil Guzy ma 84pkt - z bitew w pierwszym dniu zdobyl 36pkt. czyli za armie i test musialby miec 58pkt.. 18 za test, 37 za malowanie, 3 za ladne oczy?:P
juz pisze w czym chyba blad popelniliscie. otoz.
np piata bitwe mialem grac z Kamilem wlasnie. Stachu mial grac z Tomkiem Miszta - obydwaj nie przyszli
przegralem 16:4. w efekcie wprowadzono ze Stachu wygral 16:4 z miszta, i ze ja przegralem 4:16 z kosmem - nasze punky (moje i Stacha) dzieki tem sie zgadzaja, ale za 'free' dalo to punkty do klasyfikacji miszcie i kosmowi.
Wydaje mi sie ze podobne sytuacje przy osobach niegrajacych drugiego dnia mialy miejsce - i moglo to troche dolna czesc tabeli wypaczyc
Pzdr
Po pierwsze dość niezręcznie się czuję jak nazywasz mnie kolegą, bo takim dla Ciebie napewno nie jestemTomash pisze:Szkoda, że zdradziła totalną nieznajomość kontekstu i klimatu "WYSIWYGu w scrollach" przez Halflinga. Czy ktoś, kto był na Bazyliszku DMP dwa lata temu wyjaśni koledze dowcip?Shakin' Dudi pisze:hgahahahaha Halfing RISPEKTsikłem ze śmiechu xD