ustawki
Re: ustawki
Chętnie pogram wieczorami lub późnymi popołudniami bitewki na format EURO (w tygodniu najwcześniej 18:00 i max do 24:00; sobota no limits). Armia DE. Jak ktoś zainteresowany to pisać na priv, umówimy termin.
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Ktoś bitewkę?
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
za 0,5 h?
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
upScimitar pisze:Chętnie pogram wieczorami lub późnymi popołudniami bitewki na format EURO (w tygodniu najwcześniej 18:00 i max do 24:00; sobota no limits). Armia DE. Jak ktoś zainteresowany to pisać na priv, umówimy termin.
Draconis - FOR EVER !!!
Jakby to był warunek uczestnictwa w turniejuScimitar pisze:Jak nauczę się grać, to może zajrzę.

Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!

Szukam przeciwnika na teraz, moja rozpiska jest Euro.
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Ludzie wolą pić niż grać z DEScimitar pisze:Ktoś chętny ?Scimitar pisze:Zagram dzisiaj chętnie na EURO - tylko nie mirrora

Miałbym z kim to też bym teraz piłGarG pisze:Ludzie wolą pić niż grać z DEScimitar pisze:Ktoś chętny ?Scimitar pisze:Zagram dzisiaj chętnie na EURO - tylko nie mirrora

Draconis - FOR EVER !!!