po co ?smiejagreg pisze: Deadline powinien być przesunięty na styczeń. Imho najpierw powinno być wyłonione jury .
tajne najlepiej , bo nie ma mowy wtedy o żadnej korupcji;)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
po co ?smiejagreg pisze: Deadline powinien być przesunięty na styczeń. Imho najpierw powinno być wyłonione jury .
Jury jest wykluczone z zasady z udziału w konkursie ...Kuros pisze:po co ?smiejagreg pisze: Deadline powinien być przesunięty na styczeń. Imho najpierw powinno być wyłonione jury .
tajne najlepiej , bo nie ma mowy wtedy o żadnej korupcji;)
Jury będzie najpewniej tajne ale myślałem też nad zrobieniem tajnych zgłoszeń. Coś takiego będzie działać na bardzo prostej zasadzie - tylko ja i człowiek który pomalował swoją pracę wiemy kto jest autorem, jury ocenia pracę nawet nie wiedząc kto jest autorem. Myślę że to ograniczy do minimum "korupcję"smiejagreg pisze:Spróbuję coś tam wygrzebać z szuflady i pomaziać, myślę, że będzie to niespodzianka . Deadline powinien być przesunięty na styczeń. Imho najpierw powinno być wyłonione jury .
Oczywiście, ten model jest dość stary, chyba nawet starszy ode mnie hahaLechu pisze:http://www.solegends.com/citcat1998/1998P185-02.htm
Rozumiem, że szaman widoczny w środkowej części strony byłby dopuszczony? ;>
Stary bez Ciebie niema konkursu! Ciśnij coś i pochwal się nam swoimi umiejętnościamiAzgaroth pisze:Inicjatywa bardzo fajna, będę przyglądał się z boku na wszystkie "old" figsy starego świata Może sam coś pomaluję ze starych krasnoludów, ale poza konkursem
No dokładnie, malujesz dla siebie to pierwsza motywacja, druga że możesz zostać uznanym najlepszym malarzem z konkursowiczów których chyba będzie dość sporo i po trzecie nagrodasmiejagreg pisze:Daj się namówić, Az, na udział - przynajmniej Twojej pracy nikt ci nie przehandluje ...
Ciekawy pomysł.Nokimam pisze: Jury będzie najpewniej tajne ale myślałem też nad zrobieniem tajnych zgłoszeń. Coś takiego będzie działać na bardzo prostej zasadzie - tylko ja i człowiek który pomalował swoją pracę wiemy kto jest autorem, jury ocenia pracę nawet nie wiedząc kto jest autorem. Myślę że to ograniczy do minimum "korupcję"
Rasti pisze:Jak ktoś znajdzie sobie kolegów do głosowania to raczej im powie, która jego praca, więc akurat to żadna ochrona, jednak pomysł fajny, dla samego urozmaicenia
Dzięki Dokładnie, zrobimy prawie dokładnie tak samosmiejagreg pisze:Tajne zgłoszenia to imho świetny pomysł. Zgłaszamy prace bez ich uprzedniego prezentowania w galerii bezpośrednio na pw do Nokiego, następnie po zebraniu wszystkich byłyby one dopiero zaprezentowane na bp i dane do oceny gremium ekspertów... Dopiero po werdykcie ujawniani byliby autorzy prac... dość proste do zrobienia...
Nie ma powodu do aż takich posunięć, tutaj nie ma kilkusetzłotowych nagród jak u konkurencji ... Poza tym grono oceniajacych też nie musi być ujawniane przedwczesnie ...Rasti pisze:Jak ktoś znajdzie sobie kolegów do głosowania to raczej im powie, która jego praca, więc akurat to żadna ochrona
Dlatego nazwałem ten konkurs Golden Princes od Golden Demona... Tu chodzi o chwałę! Nie zawsze należy wybierać komercyjność(nikogo nie chcę urazić). Jak wygrasz taki konkurs masz świadomość że zostałeś wybrany na zwycięzce ze wszystkich uczestników. Ba! Zostałeś wybrany przez nie byle kogo! Nasi sędziowie to jedni z lepszych malarzy w Polsce!smiejagreg pisze: tutaj nie ma kilkusetzłotowych nagród jak u konkurencji ...
Tak, jest wystarczająco stary, możesz nim spokojnie brać udziałHoax pisze: Czy ten model jest wystarczająco stary? Bo osobiście nie mam pojęcia z której dokładnie jest edycji.
http://www.coolminiornot.com/pics/pics1 ... 7ae027.jpg