Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Nie ja robię podstawkismiejagreg pisze:No nareszcie cośWyglądają dobrze
. Ale przy tym temmpie nie widzę za bardzo Twojego projektu. Od lata do listopada - wszak to prawie pół roku jest...
Spoko <piwo>!Rakso_The_Slayer pisze:Żałuję tylko, że tyle to trwało
Brody chyba jako ostatnie zrobię. Chciałem ich jako Longów wystawiać i stąd biało-szare. Co do koloru... cóż - taka twierdzaNaviedzony pisze:Dziwnie wyglądają w tym niebieskim. Jak High Elfy skrzyżowane w WoChem.Podoba mi się złoto, ale brody np. uważam za zbyt jednolite.
To poprzednia edycja, wg mnie ładniejsze figsy niż obecne - zobaczymy co będzie w lutymdzikki pisze:Faktycznie z tej edycji plastiki mają smak północy ;]
Mam każdy klocek po 50 chłopa więc dłuuuuga zima mile widzianaThorkild pisze: z grubej rury przywaliłeś, 50 worriorsów - zacny klocek, mega nudny w malowaniu![]()
Azgaroth - pochwal się swoimi, chętnie popodglądam :dAzgaroth pisze:Tak jak nigdy nie przepadałem za tą armią, to malując ostatnio także krasie na zamówienie odkryłem moją kolejną miłośćModele fajne, współczuję trochę malowania tak wielkiego regimntu (mnie zostało jeszcze 20 longów) ale kolorystyka mi się bardzo podoba (maluję w podobnej na życzenie właściciela). Będę obserwował postępy
Albo z nich zrobię albo z obecnych plastików... wole z tychsmiejagreg pisze:Puknij się w czoło - jacy longbeardzi![]()
Popatrz na ich brody - toż to ledwo początkujący są
![]()