Play Mini Of The Month XLVII

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Play Mini Of The Month XLVII

Post autor: Rasti »

Hey!
Mam zaszczyt zaprosić wszystkich do już czterdziestej siódmej edycji konkursu PMOTM!!

Tematem tej edycji jest:

Freestyle!

Znowu. Po szybkiej konsultacji z Gregiem doszedłem do wniosku, że jednak nie ma co znowu kombinować, bo mało elastyczni jesteście :(

Dla przypomnienia zasady konkursu:
-Każdy uczestnik może zgłosić dowolną ilość prac.
-Prace muszą być wykonane własnoręcznie (w sensie malowania).
-Klasycznie muszą być to modele do armii uczestnika, nie mogą być to modele malowane na zamówienie lub z przeznaczeniem na sprzedaż.
-Jak sugeruje nazwa konkursu prace muszę być wykonane w danym(bieżącym) miesiącu. Mogą być zaczęte wcześniej, aczkolwiek musi być w nie włożona praca w owym miesiącu.
-nie naginamy zasad, nie kombinujemy, bo ja się cackać nie będę

Prace zgłaszamy do końca 30 listopada, do godziny 23.59.

Uwaga, teraz obowiązuje ograniczenie wielkości zgłaszanych prac. Zdjęcie konkursowe nie może mieć więcej niż 800x900 pixeli(szerokość x wysokość).

Jak zgłaszamy prace:
Aby zgłosić pracę trzeba najpierw ja umieścić w swoim temacie galerii, lub stworzyć nowy temat. Musi być w poście jasno zaznaczone, co jest na konkurs, oraz określone, które zdjęcie jest konkursowym - zdjęcie do głosowania może być tylko jedno!
Następnie należy wysłać do mnie PM'kę na tym forum jako zgłoszenie. Wystarczy podać link do tematu z modelem.
Prace niezgłoszone nie będą brane pod uwagę

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Myślę, że słusznie freestyle again. Każdy może dać coś, co akurat maluje... W kolejnej edycji można np rozważyćjakichs kilka propozycji tematycznych i zrobić np. szybkie głosowanie... Choć nie wiem, czy to nie będzie zbyt dużo zachodu #-o ...

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Post autor: Fuxiorr »

smiejagreg pisze:Myślę, że słusznie freestyle again. Każdy może dać coś, co akurat maluje... W kolejnej edycji można np rozważyćjakichs kilka propozycji tematycznych i zrobić np. szybkie głosowanie... Choć nie wiem, czy to nie będzie zbyt dużo zachodu #-o ...
Ewentualnie pare kategori naraz :P
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy :)

Awatar użytkownika
jawor
Oszukista

Post autor: jawor »

Od jutra zaczynam malować heralda i muszę skonwertować pinki :>
Obrazek

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

Głosowanie dzisiaj, pamiętam ;)

Awatar użytkownika
Lechu
Kretozord

Post autor: Lechu »

Ja zapomniałem ;) Ale ładną frekwencję mamy.

ODPOWIEDZ