Galeria Druchii

Dark Elves

Moderator: Yudokuno

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Re: Galeria Druchii

Post autor: Rince »

Super fajnie ci to wyszlo.
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

Awatar użytkownika
Jarlaxle
Kretozord

Post autor: Jarlaxle »

Dzięki :D Zastanawiam się jeszcze nad jedną konwersją. Metalowa czarodziejka z CO na konika od glade'ów. Jeśli się nie zdecyduje, to wtedy sprzedam czarodziejke :P

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

Dawaj mi tą czarownicę ! Potrzebuję Arcymaga ;)

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Post autor: Rince »

Spadaj, gosciu.
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

Awatar użytkownika
Damik
Chuck Norris

Post autor: Damik »

Obrazek

Tak btw mój wipek executionera stylizowany na starsza wersję (nowe mi się nie podobają).. Malowanie wip oczywiście + kilka innych rzeczy (nadlewki, ubytki). Ale co myślicie? :) Docelowo 30 ma ich być

+ jeszcze konwersja pieszej magiczki (model ze smoczka :) )
Obrazek

Co myślicie? :)

Awatar użytkownika
Jarlaxle
Kretozord

Czarodziejka bardzo fajna. Jak zrobiłeś jej nogi? Pomysł na różdżkę widzę mieliśmy taki sam :P zato egzekutor mi się nie podoba.

Awatar użytkownika
Damik
Chuck Norris

Post autor: Damik »

Jej nóżki są jak w oryginale, z tym, że troszke musiałem je pokroić i dupke wymodelować (nie wyszła, więc zdj nie wrzucę od tyłu :D ). Dzięki, że chociaż czarka się podoba :) Exec za to z jakich względów nie leży w guście? Fakt, że metale ładniejsze, ale ma je jedynie naśladować, bo na stworzenie lepszych wersji, brakuje mi zdolności w rzeźbieniu ;)

Awatar użytkownika
Jarlaxle
Kretozord

Konwertujesz exe z 6 edcyjnego warriora... mi się nie podoba główka, miecz jakiś dziwny, do tego widać, że coś jest nie tak z prawą ręką.

Inferno
Falubaz

Post autor: Inferno »

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

wystarczy kliknąć w miniaturkę.

Co sądzicie?

Awatar użytkownika
Cookie Monster
Łysy oszukista

Post autor: Cookie Monster »

Wyglądaja fajnie. Ale dawaj zdjęcia bezpośrednio a nie miniaturki i je kadruj.
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/

Awatar użytkownika
Wojteq
Chuck Norris

Post autor: Wojteq »

Zmalowane już jakiś czas temu. Wrzucę i tu - może komuś się spodobają ;) :

Cold One Riders:
Obrazek
Obrazek

30x Dark Elf Corsair:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

2x Hydra:
Obrazek
Obrazek
Ostatnio zmieniony 4 lut 2014, o 13:10 przez Wojteq, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
hypnotic
Kretozord

Post autor: hypnotic »

Bardzo fajne, jakich farb używajsz do fioletu?

Awatar użytkownika
Wojteq
Chuck Norris

Post autor: Wojteq »

Fiolet bardzo prosto - Liche Purple (super kolor ze starej palety GW) + rozjaśnienia z dodatkiem bieli.

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Chłopki pod nowy kodeks. Trochę się świecą, ale lubię satynowy lakier (który nie brudzi się i nie zmienia odcienia po latach, tak jak matowy).
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

Szczypce ze środkowego modelu (zdjęcie od frontu) wyglądaja nienaturalnie poza tym awesome!
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Arimid
Pseudoklimaciarz

Post autor: Arimid »

"Szczypce ze środkowego modelu (zdjęcie od frontu) wyglądaja nienaturalnie poza tym awesome!"
Tak się kończy zabawa ze Slaanesh'em ;) Więc pewna karykaturalność jest akceptowalna.
Jak dla mnie twój pomysł na warlocków zagina czasoprzestrzeń. Ujawnisz rąbka tajemnicy jak je stworzyłeś? ;)

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Wiem, że szczypce nie zawsze wyglądają naturalnie, ale po prostu musiałem je dopasować tak, żeby modele móc ustawić obok siebie. Włosy witchek też trochę przeszkadzały.
Co do konwersji:
- koniki są z wild riderów
- jeden oddział jest ze starych witchek na nóżkach wild riderów
- drugi oddział jest z beastmasterów i obsługantów z chariota, na nóżkach z glade ridersów
- szczypce z plastikowych demonetek
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

howk232
Pseudoklimaciarz

Post autor: howk232 »

Witam wszystkich
jestem nowym graczem ,uzytkownikiem a także modelarzem
wstawiam zdjęcia mojej pierwszej figurki ktora pomalowalem od poczatku do konca.
To jest pierwszy model ktory wogole pomalowalem wiem ze moze porwalem sie z motyka na słońce
ale bardzo mi sie podobał i bardo prosze o wytkniecie pokazanie wszystkiego co zrobic , na co zwrocic uwagę itd
każdą krytyke przyjmę na klate :D
PS: model jest od WOCHU ale ja go uzywam jako mantysi do DE, ponieważ bardziej mi sie podoba
wiec prosze nie mowicie ze to nie ta armia itd chodzi o ocene :D :D :D
Z góry dziekuje i pozdrawiam wszystkich Maciek :D :D

http://pokazywarka.pl/bxcqmi/

powyższy link jest do stronki ze zdjeciami nie wiedzialem jak zrobic na forum a nie mialem czasu bo do pracy sie spieszylem za to tez przepraszam :oops: :oops: :oops:

za jakosc zdjec przepraszam ale jeszcze nie umiem dokladnie zrobic jeszcze raz wybaczcie

Awatar użytkownika
GarG
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: GarG »

Nie jestem malarzem więc wypowiem się tylko ze strony figurki.
Sam model super jest zrobiony + malowanie jedyne co według mnie mógłbyś zmienić/dodać to na pewno brak siodła u bohatera. Następną rzeczą skoro grasz DE to zmien ten znaczek chaosu na jakis Dark elfick lub go zlikwiduj ;)
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ? :)
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...

Awatar użytkownika
hellsing
Chuck Norris

Post autor: hellsing »

Klub Gier Bitewnych Toruń https://www.facebook.com/Triclinum/
Blog https://miniaturepaintingstudio.blogspot.com/
Każdą moją prace publikuje na YouTubie https://youtube.com/channel/UC6DW9zlhA9 ... zFQ/videos
Facebook https://www.facebook.com/miniatureps/
Instagram https://www.instagram.com/miniaturepaintingstudio/
Szukam kogoś do współpracy przy malowaniu modeli Toruń i okolice

ODPOWIEDZ