Golden Princes czyli konkurs malarski z fantazją! Dyskusja

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Świński
Wodzirej

Re: Golden Princes czyli konkurs malarski z fantazją! Dyskus

Post autor: Świński »

Tak się zastanawiam czy nie warto zrobić konkursu na model pojedynczy oraz oddział np 5 konnicy bądź 10 piechurów może być dziwnie jak ktoś w tym czasie pomaluje 40 przemiłych Panów i powystawia ich do konkursu oddzielnie :)

Awatar użytkownika
Nokimam
Falubaz

Post autor: Nokimam »

Rozumiem że teoretycznie można tak zrobić ale sędziowie i tak wybiorą jeden, najładniej pomalowany model. Nawet jak zgłosisz miliony miliardów( :badgrin: ) to i tak wybiorą jeden więc myślę że każdy mimo tego że niema ograniczenia na ilość zgłoszonych prac powinien zgłosić jedną maks 2. Pamiętajmy że jest ograniczenie do 1 modelu głównego i 1 towarzyszącego więc jak ktoś bardzo chce pomalować dwa np Gotreka i Felixa to no problem at all :)
Pozdrawiam!
Pan Mamikon

Awatar użytkownika
Kordelas
Masakrator

Post autor: Kordelas »

uff długo szukałem pochodzenia modelu ,ale znalazłem :)
http://www.solegends.com/marauder/marfl ... rf-02.html

Fighter Command
Gościu z mieczem FC5
to jest coś powiazanego z GW chyba ,tak?
Wystarczająco stary? :)
Nieważne gdzie patrzy inkwizytor... i tak widzi wszystko!

Awatar użytkownika
Nokimam
Falubaz

Wystarczająco haha ;) Ale bedzie frekwencja! :o =D> =P~
Pan Mamikon

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Poprę każdą inicjatywę, która będzie promować stare figsy. Mam nadzieję, że ten konkurs pokaże, jakie te starocie są fantastyczne i ile w nich charakteru i uroku siedzi. Oby było jak najwięcej uczestników i oby każdy się sprężył choć troszkę, żeby figsy te należycie wyglądały [-o< :P .

Awatar użytkownika
Nokimam
Falubaz

Jako że pojawiły się pytania odnośnie modeli towarzyszących i tego na czym będą stały konkursowe figurki uściślam że jeżeli ktoś ma np Anvil of Doom(stare) i chce na nim postawić bohatera to niema problemu, jak ktoś ma Slana na dysku to może go wystawić, jak ktoś ma chamopina tsincza na dysku również spoko ale już taki który będzie na czymś "żywym" nie będzie uznawany w konkursie. W skrócie: można zgłaszać prace które są piesze lub przemieszczają się na nieożywionym przedmiocie.
Mam nadzieję że pomogłem!
Pozdrawiam! :twisted:
Pan Mamikon

Awatar użytkownika
Cookie Monster
Łysy oszukista

Post autor: Cookie Monster »

Ja dalej szukam perełki któą będe mógł pomalowac:C
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/

Awatar użytkownika
Majones
Chuck Norris

Post autor: Majones »

...jak ktoś ma Slana na dysku to może go wystawić,...
ten stary był na lektyce trzymanej przez saurusy a nie na dysku, to on się bawi czy nie? (przypadkiem mam takiego slana i jakby była możliwość to bym własnie jego manął)

Awatar użytkownika
Nokimam
Falubaz

Niestety ale to już nagięcie zasad tej edycji, jeżeli dasz tego starszego slana na nowy dysk lub sam zrobisz dysk albo coś na podobieństwo to no problem ;) W następnej pomyślimy nad wierzchowcami :)
Pan Mamikon

Awatar użytkownika
Majones
Chuck Norris

Post autor: Majones »

kurcze, nie chce być upierdliwy, ale skoro teraz pozwalasz starego slana posadzic na nowy dysk to czemu staremu nekromancie nie moge dac nowej glowki od laski ?

Awatar użytkownika
Nokimam
Falubaz

Rzeczywiście mój błąd, w końcu jestem człowiekiem :oops: Spoko, lekkie konwersje częściami z nowego stulecia dozwolone ale lepiej się mnie jednak dopytać jak macie obawy czy Wasze lekkie jest naprawdę lekkie haha :)
Pan Mamikon

Awatar użytkownika
Hoax
Masakrator

Post autor: Hoax »

Jak laska ładna to ja bym nie miał nic przeciwko :lol2:

Awatar użytkownika
Slayfer
Wałkarz

Post autor: Slayfer »

To jak mam starego shamana skinków, tylko bez głowy, to głowa może być od jakiegoś nowego? Bo takie akurat mam ;)

Awatar użytkownika
Nokimam
Falubaz

Jasne ;)
Pan Mamikon

Awatar użytkownika
Druchii
Kretozord

Post autor: Druchii »

Noki, tak sobie myślałem, skoro robisz już taki fajny konkurs, to może pozwól zgłosić większą ilość zdjęć? Daj się pocieszyć fajnymi, starymi modelami i daj np. cztery ujęcia a nie tylko jedno zdjęcie.Hm? ;)

Awatar użytkownika
Nokimam
Falubaz

Dobra w sumie racja ale przecież nie ograniczam ilości zdjęcie do 1, mówię ze ma byc sklejka. No ale jak tak stawiasz sprawę to zgadzam sie. ILOSC ZDJEC OGRANICZONA DO 4 UJĘĆ .
Pozdrawiam! :mrgreen:
Pan Mamikon

Awatar użytkownika
Druchii
Kretozord

Post autor: Druchii »

:*************

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Fajnie, nie będę musiał się uczyć robić sklejek :P :P :P Tylko wielkość fotek jakoś ograniczyć... 800 x 600 pix?

InkubPendragon
Oszukista

Post autor: InkubPendragon »

Liczba, gimbusy jedne, nie ilość...;)

Liczba - policzalne. Ilość - niepoliczalne.
http://www.miniwojna.blogspot.com - gry bitewne i malowanie figurek

http://polskiefigurki.blogspot.com/ - wiadomości o polskich grach bitewnych, figurkach i akcesoriach do nich

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

O matko - to jak how many i how much :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: :wink:

ODPOWIEDZ