[Wrocław]Swiąteczna Liga Gamblersowa 8-osobowa drużynówka
[Wrocław]Swiąteczna Liga Gamblersowa 8-osobowa drużynówka
No ok, jednak format jest zwykłe Euro, ale skoro już tu jesteś - może będziesz chciał się zapisać
Klub The Gamblers zaprasza na ligę lokalną, ostatnia szansa na punkty do ligi!
Czasorama:
Zapisy 05.12 do 08.12
Runda 1 - 9.12 do 15.12
Runda 2 - 16.12 do 22.12
Runda 3 - 23.12 do 30.12
WYNIKI: 31.12
WPISOWE: 5 zł
Nagrody: Splendor, chwała i punkty do ligi
Format: 2400 ETC draft1
Preferowane miejsce rozgrywania gier:
ZONA 71 ul. Fabryczna 14
GRAMY JEDNĄ ROZPISKĄ!
Lista zgłoszonych:
1. Maryś
2. Dymitr
3. Khuman
4. Kuyash
5. Golonka
6. Wojtuś
7. Theo
8. Jarekk
9. Semi
10. Hortensie
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
Klub The Gamblers zaprasza na ligę lokalną, ostatnia szansa na punkty do ligi!
Czasorama:
Zapisy 05.12 do 08.12
Runda 1 - 9.12 do 15.12
Runda 2 - 16.12 do 22.12
Runda 3 - 23.12 do 30.12
WYNIKI: 31.12
WPISOWE: 5 zł
Nagrody: Splendor, chwała i punkty do ligi
Format: 2400 ETC draft1
Preferowane miejsce rozgrywania gier:
ZONA 71 ul. Fabryczna 14
GRAMY JEDNĄ ROZPISKĄ!
Lista zgłoszonych:
1. Maryś
2. Dymitr
3. Khuman
4. Kuyash
5. Golonka
6. Wojtuś
7. Theo
8. Jarekk
9. Semi
10. Hortensie
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Ja chcę!
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
Ale bolo ... złapałem się na te 8osobową druzynówke...
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Nie. To realna liga, nie wirtualna
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
W tym że łowicie setkiDymitr pisze:w łykaniu?Solo pisze:My po prostu jesteśmy nauczeni doświadczeniem
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
wypraszam sobie. owszem sporo potrafię, ale za stary jestem na wziecie 100g wódki jednym łyknięciem. 50 moze i owszem, ale 100? przecież to nie dobre-Qc- pisze:W tym że łowicie setkiDymitr pisze:w łykaniu?Solo pisze:My po prostu jesteśmy nauczeni doświadczeniem
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.