Moj pomysl:
Biegacz z wardem na 4+, sotek, quetzl, LA, GW, shield
50 skinkow, jedni w scoucie
4 terki
3 koksy
3 salki
Osobiscie mi w tej rozpie cos nie pasuje, ale moge sie mylic,bo rzadko gram na takie pkt. A wy co co o tym myslicie i jakie sa wasze pomysly na jeden kafelek??
Jak gracie na 1k?(optymalna wersja rozpy)
Moderator: Ziemko
Zalatuje mi tu PG. I chyba dobrze mi tu zalatuje. Matko 50 skinków... już sama myśl o plujach mnie obrzydza do takiego stopnia że patrzę w stronę WC. Ale rospa dobra, ic dodać ni ująć. Ale nie wiem czy granie czymś takim i z czymś takim może sprawiać człowiekowi przyjemność. Bo mnie na pewno nie
Widac, ze masz jakas fobie, jak sie patrzy tylko na skinki to zawsze PG wyjdzie lepiej spojrz na cala rozpe i zobacz inne unity. Moze rozpa faktycznie jest bardzo dobra, ale jak sie jest sredniawym graczem to trzeba czyms nadrabiac.
PS1. Dzieki za rade slanesh tez to rozkminialem i chyba tak jest dobrze, ale warto sie jeszcze zastanowic.
PS2.Skolim, czym grasz sadzac po avatarze pewnie WE i ty mowisz o PG !?
PS1. Dzieki za rade slanesh tez to rozkminialem i chyba tak jest dobrze, ale warto sie jeszcze zastanowic.
PS2.Skolim, czym grasz sadzac po avatarze pewnie WE i ty mowisz o PG !?
Hmmm... tylko czasem gram na PG, naprawdę. Tak to gram dla przyjemności czyli tym czym mi się gra miło i przytulnie. Moze przesadziłem z tym PG, no ale wiesz 50 skinków które mają zwykle dmuchawy to trochę strzał jest ( i to jeszcze z poisonem)
rozpiska silna
ale ja bym czymś takim zagrał, może i plewniejsze, ale radość z gry zdaje się być większa
1 Saurus Scar-Veteran @ 176 Pts
General; Great Weapon; Light Armour; Sotek; Quetzl
Charm of the Jaguar Warrior [20]
Aura of Quetzl [30]
10 Skink @ 60 Pts
Blowpipe
10 Skink @ 60 Pts
Blowpipe
10 Skink @ 60 Pts
Javelin; Shield
10 Skink @ 60 Pts
Javelin; Shield
3 Kroxigors @ 174 Pts
3 Kroxigors @ 174 Pts
1 Stegadon @ 235 Pts
Models in Army: 48
ale ja bym czymś takim zagrał, może i plewniejsze, ale radość z gry zdaje się być większa
1 Saurus Scar-Veteran @ 176 Pts
General; Great Weapon; Light Armour; Sotek; Quetzl
Charm of the Jaguar Warrior [20]
Aura of Quetzl [30]
10 Skink @ 60 Pts
Blowpipe
10 Skink @ 60 Pts
Blowpipe
10 Skink @ 60 Pts
Javelin; Shield
10 Skink @ 60 Pts
Javelin; Shield
3 Kroxigors @ 174 Pts
3 Kroxigors @ 174 Pts
1 Stegadon @ 235 Pts
Models in Army: 48
Nie no Skolim spoko ja z tym twoim PG to zartowalem, ale ja z wygrywania radosci nie bede czerpal, poniewaz bez dobrej rozpy daleko nie zajde uwierz mi, mozna miec rozpe PG, ale grac tym tez trzeba umiec, nawet bretka, a wygrana zawsze cieszy . Matusz bardzo fajna rozpa, stedziu na male pkt to moze byc skarb.