[Warszawa] 14.12.2013, 2400 Euro, Wyścig po prezenty!
Re: [Warszawa] 14.12.2013, 2400 Euro, Wyścig po prezenty!
mysle, ze tu juz malo kto wie, kim oni sa 

- Barbarossa
- Mniejsze zło
Barbarossa 1517 DE

Gdzie się podziały tamte parówki
Gdzie te Bilusie, gdzie tamten świat
Gdzie się podziali Inkwizytorzy
Z szóstej edycji minionych lat
A ten utwór dedykuję wszystkim, którzy pamiętająManfred pisze:Ja jak zaczynałem grać to 3 turnieje z rzędu trafilem parę Dyd+Trojek

Gdzie się podziały tamte parówki
Gdzie te Bilusie, gdzie tamten świat
Gdzie się podziali Inkwizytorzy
Z szóstej edycji minionych lat
Z ciekawości, czy oddział rozumiemy także Demoniczną Krowę za 500pktów?Kalesoner pisze: III bitwa
Najdroższy oddział w armii przeciwnika zostaje "prezentem"

Remo pisze: Ja bym tabelkę miscasta też usunął bo czasem komuś Wampira wsysnie i jest to smutne i niesprawiedliwe i w ogóle brak balansu...
Nie herosów lordów i ich mounty z tego wyłączamy. Dzięki za zwrócenie uwagi.TomashWwl pisze:Z ciekawości, czy oddział rozumiemy także Demoniczną Krowę za 500pktów?Kalesoner pisze: III bitwa

- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Czyli odginaj goblińskim herosem na wilku, a nie oddziałem wilczych jeźdźcówKalesoner pisze:Nie herosów lordów i ich mounty z tego wyłączamy. Dzięki za zwrócenie uwagi.TomashWwl pisze:Z ciekawości, czy oddział rozumiemy także Demoniczną Krowę za 500pktów?Kalesoner pisze: III bitwa

malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

Grolshek 3212 poproszę o dopisanie. Armie wybiorę w zależności od humoru ale zapewne O&G.
edit: widzę że powergameryzm u największych klimaciarzy już zwyciężył więc na pewno O&G. WAAAGH !!! Będę najlepszym orkiem na turnieju
edit: widzę że powergameryzm u największych klimaciarzy już zwyciężył więc na pewno O&G. WAAAGH !!! Będę najlepszym orkiem na turnieju

Ostatnio zmieniony 9 gru 2013, o 20:42 przez Grolshek, łącznie zmieniany 1 raz.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
2337 TKKalesoner pisze:Tutajec pisze:Ja też będę.bez ID i armii nie dopisujęDaw pisze:Jeżeli się poszczęści to również podjadę.

Przejdą wirtualne halabardy u tomb guardów? Albo wirutalne giant bowy u ushabek? Mam kilka pomysłów a nie dam rady tego ogarnąć w tygodniu