IMP 2007-Indywidualne Mistrzostwa Pomorza
fajnie by bylo zebys wyciagnal pare osob z Weja, by sie dosc zdecydowanie rekord frekw pobiloScimitar pisze:dopiszcie mnie - powinienem dać radę się wyrobić

Wiesz, niektóre mastery zostaną pobite jak 40kę przekroczymythurion pisze:fajnie by bylo zebys wyciagnal pare osob z Weja, by sie dosc zdecydowanie rekord frekw pobiloScimitar pisze:dopiszcie mnie - powinienem dać radę się wyrobići pokazalo jaka w 3city realna sila drzemie
, jakby tak bylo 50 osob to tylko 10 wiecej i mamy pelnego mastera.. dla mnie fajna sprawa

Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
- Bladeweaver
- Mudżahedin
Pytanie do organizatora czy jednostki ALBIONU są dopuszczone w czystej armii Dogs of War ?
DopuszczonePytanie do organizatora czy jednostki ALBIONU są dopuszczone w czystej armii Dogs of War ?
Utnij barding jakiśja chyba przyjadę za rok... armia mi wychodzi na 2008 pkt...

co to za IMP bez kejdżeja.... <chlip> <chlip> 

Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!

ja tez wypadam 

"Nigdy nie oszukuję i nie kradnę. Nie noszę także cylindra do płaszcza i nie wcinam bananów idąc ulicą, bo dżentelmen nie robi żadnej z tych rzeczy. Zrobiłbym jedno tak samo niechętnie jak drugie – bo jedno i drugie jest sprawą harmonii i dobrego smaku".
Nagrody juz porozdzielane
.
Bedzie za miejsca 1-5.
+ bonus dla najlepszego generała.
No i zdecydowanie opłaca się być 1 ;]

Bedzie za miejsca 1-5.
+ bonus dla najlepszego generała.
No i zdecydowanie opłaca się być 1 ;]
Mysle ze cenowo wychodzi wiecej niz na niejednym masterze
.
Aha i mamy 20 stołow, czyli jezeli bedzie was w sobote więcej niz 41, bedzie trzeba dzielic ostatnie stoły na 48".

Aha i mamy 20 stołow, czyli jezeli bedzie was w sobote więcej niz 41, bedzie trzeba dzielic ostatnie stoły na 48".