Mam też 10 level DH

Kumpel szaman 10 lev+ja i sobie strzelamy

Moderator: Zaklinacz Kostek
W takim razie współczuje takiego życia;)First Blood pisze:nie bądź śmieszny Ty tak grałeś pewnie jak w D3 haha nie rozbawiaj mnie bo d2 i starcraft swojego czasu było to moje życiePiotras pisze:First Blood pisze: Pewnie grałem w D2 jak Ty mówiłeś na chleb pep,później przyszedł wow ale to już inna historia. Może w D1 grałeś więcej bo fakt faktem nie grałem w to za długo. To jak się spodoba to dodatek też kupisz jak będzie w w neonecie za 100
Spoko, gościu, daj se siana, za takie odzywki dostaniesz bana i szybko może się skończyć Twoja kariera na tym forum. Nawet tu jakiś podstawowy poziom kultury i wypowiedzi obowiązujeFirst Blood pisze:Nie mam potrzeby z Tobą gadać i chuj Cię obchodzi gdzie ja piszę po to jest forum by się na nim wypowiadać
Dostajesz ostrzeżenie. Ogarniesz się albo banik.First Blood pisze:Nie mam potrzeby z Tobą gadać i chuj Cię obchodzi gdzie ja piszę po to jest forum by się na nim wypowiadać
za jedno przekleństwo ban?Ziemko pisze:Dostajesz ostrzeżenie. Ogarniesz się albo banik.
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
Afro pisze:tak jak mówi, warto inwestować w crafting, na wysokich poziomach już dobre rzeczy się wyrabia.
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
Nic o tym nie wiem - robi się chyba tylko żółte przedmioty. Jednak bardzo często mają one lepsze właściwości, niż legendarne/setowe. Nie sądzę, żeby ktos grał tylko na samych legendarnych/setowych rzeczach. Każdy ma raczej zawsze kilka żótych...Morsereg pisze:jest opcja zrobic sobie samemu jakis przedmiot legendarny badz setowy?