Matis pisze:Walnij 3x100 zombie
narazie mam tylko 160 modeli zombiaczków
Matis pisze:Walnij 3x100 zombie
JarekK pisze:Mowie ze masz 1 oddział do bicia. Który ma frenzy i 7 woundow.
Summon Creatures of the Night
Drobna uwaga - 105pkt za 3 levele aby wskrzesić max 2 bloodków i dobrać 2,5 felka, jak będą akurat w zasięgu( a z doświadczenia wiem ,że nigdy nie są bo polują na maszyny). Pod warunkiem, że przeciwnik w ogóle wpuści IoN i pod warunkiem, że dostaniesz pierwszą turę - bo w następnej turze felków nie będzie. Wilków też będzie mniej.Lore of Vampires; Level 4 Wizard
Ale to oznacza, że Blodki i felki nie mogą liczyć na wskrzeszanie, bo piechota może zostać z tyłu (masz frenzy na blodkach). Nie mówiąc, że blodków na maszyny będą wspierać jedynie 2 felki. A że nie ma nic więcej twardego, blodki i felki wyłapią całe strzelanie i magię.ale kwestia warta uwagi...ściągnąć lorda z konia i dać z buta to zawsze są wtedy 2 możliwe oddziały do bicia
na kuj Ci on bez bsb ?1 Wight King @ 130.0 Pts
Heavy Armour
Obsidian Lodestone [45.0]
Niltag pisze:Jak dla mnie nie ma co tu bic, poza 3 krzykami.
Hexow jest za malo zeby cos zrobily, Vampir jakis kaleczny jest, a pozatym przy mortisie wciagnie go do warpa zanim zacznie sie combat. Pozatym jak juz chcesz sie bawic w krzyki to proponuje AoDM na VLordzie.
Ew jak chcesz sie bawic w castujace Vampiry to proponuje jakiegos Beasta na malym Vampie zeby crypty boostowac, to moze wtedy cos zrobia.