Diablo III

Moderator: Zaklinacz Kostek

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Piotras
Szef Wszystkich Szefów

Re: Diablo III

Post autor: Piotras »

Ok panowie ja grałem tylko w betę D3, ale macie jakieś sprawdzone stronki z buildami, jak fajnie rozwijać postać itp.? Nie idę na rekord, więc uber OP nie musi być. ;) Mogą być po angielsku, bo w miarę ogarniam. :)

A co do forumowego trolla to zostawmy już chłopaka, ma te naście lat i musi się wyszaleć, dużo jak widać gra w gry i lepiej dla nas niech tak zostanie. :)

P.S. A kiedy dokładnie ten dodatek do D3 ma niby wyjść?
P.S.2. Widzę, że też trochę system grania się zmienił, bo kiedyś całe sety były całkiem spoko na postaci.

Morok

Post autor: Morok »

Piotras pisze:A co do forumowego trolla to zostawmy już chłopaka, ma te naście lat i musi się wyszaleć, dużo jak widać gra w gry i lepiej dla nas niech tak zostanie. :)
Chłopie zamknij lepiej ... Bo trolla to robisz z siebie w tym momęcie. I mówiłem Ci już że nic Ci do Tego co ja robię... I uważaj sobie żebyś czasem w przyszłości nie żałował swoich słów...

Awatar użytkownika
MadMax
Wodzirej

Post autor: MadMax »

Morsereg pisze:jest opcja zrobic sobie samemu jakis przedmiot legendarny badz setowy?
Na wyższych levelach doświadczenia można znaleźć schematy legendarnych przedmiotów (nazwa przedmiotu jest z wiadoma, randomowe są jego statystyki - przynajmniej teoretycznie) które wykuje dla nas kowal.
"War. War never changes".

TRAYE MAGNETYCZNE / PCV / MAGNESY. Najlepsza jakość !!! Najtaniej !!!

Ekspresowa Realizacja !!!

Awatar użytkownika
Zaklinacz Kostek
Falubaz

Post autor: Zaklinacz Kostek »

Morsereg pisze:jest opcja zrobic sobie samemu jakis przedmiot legendarny badz setowy?
No jacha: http://eu.battle.net/d3/pl/artisan/blac ... =legendary http://eu.battle.net/d3/pl/artisan/blac ... /#type=set
Lest we forget:
Obrazek

Morok

Diablo 3 RoS które wyjdzie w czerwcu 2014 może podnieść na nogi tą grę. Najważniejsze to klasa krzyżowiec który zapowiada się bardzo ciekawie i to co wpłynie najbardziej zamknięcie domu aukcyjnego który spowodowało brak chęci zdobywania przedmiotów a co za Tym idzie kupowanie broni i ubieranie się co lvl w lepsze żółte lub starożytne przedmioty, sam jak zaczynałem grać pamiętam jak kupiłem sobie broń w kształcie kości która miała obrażenie 38 + 52 do siły co dawało mi uderzenie ze skilla około 400 hitów średnio na 18 poziomie wpadłem do rzeźnika i zatukłem go w czasie około 1 min #-o ;)

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Ziemko bez broni załatwia takich , którzy się nie uczą na własnych błedach, jednym kliknięciem myszy. Módl się, FB, o zmiłowanie, bo chyba już zbytnio naciągnąłeś zasady gry :mrgreen: ...

Morok

smiejagreg pisze:Ziemko bez broni załatwia takich , którzy się nie uczą na własnych błedach, jednym kliknięciem myszy. Módl się, FB, o zmiłowanie, bo chyba już zbytnio naciągnąłeś zasady gry ...
Uważam że nie ma powodu bo nic nie zrobiłem Tylko powiedziałem, że niech się mnie nie czepia i uważa co mówi bo kiedyś może Tego żałować. Bo ja wyluzowałem i odpuściłem a on swoimi podtekstami chce mnie sprowokować. Jeśli Ziemko stwierdzi że teraz coś nadużyłem to niech mnie zbanuje...

Ps. I to nie jest groźba Tylko faktu stwierdzenie.
Ostatnio zmieniony 16 gru 2013, o 19:15 przez Morok, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Masz farta, że nie zacytowałem twojej wypowiedzi w poprzedniej formie - już byś jej nie skorygował :mrgreen: . Mam nadzieje, że to koniec Twoich agresywnych wypowiedzi i że jakoś się dostosujesz [-o< :wink: ...

Morok

Ziemko na pw mi powiedział jasno i ma też w pewnym sensie rację, że się zachowałem chamsko w stosunku do innych których może nie było stać lub z jakiś innych powodów nie nabyli gry wcześniej. I myślę że skończmy ten temat na typ poście. A teraz idę sklejać traye od GW ;)

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Piotras pisze: A co do forumowego trolla to zostawmy już chłopaka, ma te naście lat i musi się wyszaleć, dużo jak widać gra w gry i lepiej dla nas niech tak zostanie. :)
Tez nie podkrecaj. First Blood bezsensu kilka rzeczy napisał, ale podkręcanie i wspominanie nie sprzyja milej atmosferze :)

Mi się D3 bardzo podoba, najwieksza wada osobiście jest to, ze po przejściu inferno nie ma za bardzo co robic (bo niestety unikaty bardzo slabo dropia, a jak dropia to bardzo slabe).

Sam moim monkiem wyklepałem chyba 26 mistrzowski na paragonach i dalej już mi się nie chciało... (tak jak ktoś kiedyś napisał bardzo ciężko o dobra bron dla niego , która nie jest mega droga, sam używam 2 piesci z zestawu)

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Ziemko pisze:
Piotras pisze: A co do forumowego trolla to zostawmy już chłopaka, ma te naście lat i musi się wyszaleć, dużo jak widać gra w gry i lepiej dla nas niech tak zostanie. :)
Tez nie podkrecaj. First Blood bezsensu kilka rzeczy napisał, ale podkręcanie i wspominanie nie sprzyja milej atmosferze :)
+1

Co do DIII, to i tak jest imho najlepszy h'n's dla mnie. Na pewno mogliby poprawić dropping. Chociaż jak będą lecieć rzadziej i jeszcze nie będą pasowały dla mojej postaci, to może być megasuabo. Oby nie... Nie uważam, żeby AH zabijał grę - to od nas zależy, czy coś tam kupujemy, czy nie przecież... Musu wszak nie ma... A jak w miarę często dropi, to w końcu i człowiekowi coś wydropi...

Morok

Ziemko pisze:tak jak ktoś kiedyś napisał bardzo ciężko o dobra bron dla niego

tak się składa że to ja ;)

co do Diablo wraz z dodatkiem wracam do gry puki co usiłuje się na nią nakręcać bo gra mogła być na mega wypasie jak by nie były dostępne dobre przedmioty za drobne sumy. Blizzard zapowiadał że d3 będzie pierwszą grą gdzie zbieranie drobnych i w daleszej części kupowanie znalezionych przedmiotów będzie miało duże znaczenie w grze i może faktycznie miał w tym dużo potencjał ale nie spodziewał się że tym zniszczy grę wiec dodatek może mieć gigantyczny wpływ na rozwój gry takie moje zdanie na ten temat. 14.06.2014 czekam na Ciebie :evil:

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

smiejagreg pisze:
Ziemko pisze:
+1

Co do DIII, to i tak jest imho najlepszy h'n's dla mnie. Na pewno mogliby poprawić dropping. Chociaż jak będą lecieć rzadziej i jeszcze nie będą pasowały dla mojej postaci, to może być megasuabo. Oby nie... Nie uważam, żeby AH zabijał grę - to od nas zależy, czy coś tam kupujemy, czy nie przecież... Musu wszak nie ma... A jak w miarę często dropi, to w końcu i człowiekowi coś wydropi...

Osobiscie tez nie mam nic przeciwko AH, ale wolalbym smart drop, który obiecuje w dodatku blizzard. Fajniej jest znaleźć jakiś przedmiot niż wpisac sobie filtr i zdobywac idealnie pasujące dla siebie przedmioty. Oby tez unikaty były lepsze, bo osobiście uważam, ze w D3 przedmioty zolte (poza wyjątkami setowymi i unikami, które miały unikatowe skile jak godzina czarownic czy spodnie Iny) sa dużo lepsze.

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Tak jest, brakuje tej super frajdy ze znalezienia legendarnego przedmiotu, który porządnie poprawia Ci skilla i ułatwia życie w walce...

Awatar użytkownika
BOGINS
Postownik Niepospolity

Post autor: BOGINS »

No do jasnej cholery.
Dwa dni mam grę, i dwa dni zrypany serwer :)

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Przyzwyczajaj się - na przyszłość jak znalazł :mrgreen: :(

Waldi
Masakrator

Post autor: Waldi »

BOGINS pisze:No do jasnej cholery.
Dwa dni mam grę, i dwa dni zrypany serwer :)
Mi tylko jeden. W niedzielę udało mi się zalogować ;)

Awatar użytkownika
BOGINS
Postownik Niepospolity

Post autor: BOGINS »

Ja chcę grać w grę!

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Czego hałasujesz - cały ranek przycinam i można grać...

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Post autor: Afro »

no właśnie, działa przecież
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

ODPOWIEDZ