Chaośnik
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Bardzo schludne malowanie. Przypadl mi do gustu pancerz i szmata - bardzo fajne cieniowanie czarnego. Jesli chodzi o to co mozna by w nastepnej figsie poprawic to rogi - cieniowanie paseczkami duzo lepiej i efektowaniej wyglada. Ponadto jak na chaosnika to metaliki wydaja mi sie za jasne , ale to moze moja subiektywna opinia , bo o kolorach jak wiadomo sie nie rozmawia.
Ogolnie praca trzyma niezly poziom , oby tak dalej
Znaczek rozpoznawczy podobny do tego z SOB order of the blood rose..
Ale przejdźmy do Figsa... Wszystko bardzo schludne dobrze wykonane... tyle że.. JA widziałbym pancerz Chaośnika lekko przyniszczony jakieś (szramki, zacieki ) Bo w tym momencie wygląda jakby w całym życiu nie zanurzył swego toporzyska w cielsku jakiegoś człeka... I jak kolega wspomniał lepiej by wyglądały ciemniejsze metaliki choć te są dobrze wykonane Nie posiadasz może zdjęcia drugiej strony figurki ?? Z chęcią zobaczyłbym płaszczyk
Ale przejdźmy do Figsa... Wszystko bardzo schludne dobrze wykonane... tyle że.. JA widziałbym pancerz Chaośnika lekko przyniszczony jakieś (szramki, zacieki ) Bo w tym momencie wygląda jakby w całym życiu nie zanurzył swego toporzyska w cielsku jakiegoś człeka... I jak kolega wspomniał lepiej by wyglądały ciemniejsze metaliki choć te są dobrze wykonane Nie posiadasz może zdjęcia drugiej strony figurki ?? Z chęcią zobaczyłbym płaszczyk
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Bardzo fajny jedynie te rogi mi jakos nie podchodzą
p.s-zdradz kolor uzyty do zrobienia bannera bo jest ciekawy
p.s-zdradz kolor uzyty do zrobienia bannera bo jest ciekawy
hmm... skaven... czy to napewno twoja praca...? facet dla ktorego keidys pracowalem mial dokladnei identyczna... nei tylko kolorki itp ale rownierz poziom i kazda kreska takasama... hmm... noe neiwazne.
figurka pomalowana schludnie i na poziomie. podoba mi sie pancerz ale dodalbym na nim jakies "ujebki" (czyt. rdze itp itd.) - ale to tylko moje schorzenie
pozdrawiam, w razie czego odrazu mowie- nei chcialem Cie urazic tym co napsialem w 1 akapicie
figurka pomalowana schludnie i na poziomie. podoba mi sie pancerz ale dodalbym na nim jakies "ujebki" (czyt. rdze itp itd.) - ale to tylko moje schorzenie
pozdrawiam, w razie czego odrazu mowie- nei chcialem Cie urazic tym co napsialem w 1 akapicie
Ogółem mi się podoba. Schludnie i czysto Jedynie metalic trochę za jasny ale to mały kłopot.Ziemko pisze:Bardzo schludne malowanie. Przypadl mi do gustu pancerz i szmata - bardzo fajne cieniowanie czarnego. Jesli chodzi o to co mozna by w nastepnej figsie poprawic to rogi - cieniowanie paseczkami duzo lepiej i efektowaniej wyglada. Ponadto jak na chaosnika to metaliki wydaja mi sie za jasne , ale to moze moja subiektywna opinia , bo o kolorach jak wiadomo sie nie rozmawia.
Ziemko na rogach ja tam widzę kreseczki wiem nie wiem czego sie czepiasz No ale co do rogów, to przy samym sztandarze są nie pomalowane w ogóle...
a gdzie fota ? nic nie widze.... ;p
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Specjalnie dla kolegi Sykstusa wrzucam foto płaszczyka, a tak poza tym to faktycznie figurka nadal stoi w Bardzie. Co do znaczka, to mój dawny nick brzmiał "BlackRose" i z tego wzieła się ta róza, nie ma to nic wspólnego z SOB, Lancasterami, Jorkami itp . Jeśli chodzi o rogi i zwieńczenie sztandaru to nie wyszły dokładnie tak jak wyglądają w rzeczywistości przez zdjęcie, niestety dopiro ucze sie fotkować . A co do koloru płaszczyka to ton najciemniejszy jest to miesznka Hawk Turquise, Chaos Black i Elf Flesh rozjaśniane Rotting Fleshem.
Ostatnio zmieniony 4 paź 2007, o 10:40 przez Megi, łącznie zmieniany 1 raz.
Very very ładny chaosiarz.
P.S. Właśnie zobaczyłem jego zdjęcie od tyłu -też jest super!
P.S. Właśnie zobaczyłem jego zdjęcie od tyłu -też jest super!
Jakby nie te remonty przed Katowicami (ze strony Gliwic) to chętnie bym wpadł oblukać tego figsa Naprawdę bardzo fajny
I pomimo, że trochę za "czysty" jak na chaos wg mojej skromnej opinii (przede wszystkim metaliki za jasne) i podstawka jakaś taka "niechaosowa" to reszta na ogromny plus Bardzo dokładne malowanie, sztandar i cała reszta fajnie porozjaśniane...
Tylko, że strasznie to malowanie i technika przypomina mi pewnego "zagubionego" moderatora Troyana
Pozdro
I pomimo, że trochę za "czysty" jak na chaos wg mojej skromnej opinii (przede wszystkim metaliki za jasne) i podstawka jakaś taka "niechaosowa" to reszta na ogromny plus Bardzo dokładne malowanie, sztandar i cała reszta fajnie porozjaśniane...
Tylko, że strasznie to malowanie i technika przypomina mi pewnego "zagubionego" moderatora Troyana
Pozdro
Skonczcie OT na temat grafiki itd , bo pokasuje i nie obchodzi mnie , ze dialog prowadza dwaj admini
EDIT: Prosilem , nie poskutkowalo , spam wylecial
EDIT: Prosilem , nie poskutkowalo , spam wylecial
Ostatnio zmieniony 4 paź 2007, o 14:54 przez Ziemko, łącznie zmieniany 1 raz.
Wielki dzięki, było wartoMegi pisze:Specjalnie dla kolegi Sykstusa wrzucam foto płaszczyka
Tu akurat miałem na myśli Sisters of Battle z wh40kMegi pisze:Co do znaczka, to mój dawny nick brzmiał "BlackRose" i z tego wzieła się ta róza, nie ma to nic wspólnego z SOB, Lancasterami, Jorkami itp
No to musiały iść spore ilości chaos blacka Kto by pomyślał ze z tak odmiennych kolorów może powstać coś takiego Pora zacząć kombinować z koloramiMegi pisze:A co do koloru płaszczyka to ton najciemniejszy jest to miesznka Hawk Turquise, Chaos Black i Elf Flesh rozjaśniane Rotting Fleshem.