Golden Princes czyli konkurs malarski z fantazją! Dyskusja
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Golden Princes czyli konkurs malarski z fantazją! Dyskus
A ja skończyłem już swoją pracę.
Teraz czekam tylko na odrobinę słońca, żeby zdjęcia jakoś wyszły
Jak wam idzie? Ja z moim malunkiem miałem kuuuuuupę zabawy - tak dobrze nie malowało mi się już od bardzo dawna. Mam nadzieję, że wy się też świetnie bawicie!
Pzodro!
Jak wam idzie? Ja z moim malunkiem miałem kuuuuuupę zabawy - tak dobrze nie malowało mi się już od bardzo dawna. Mam nadzieję, że wy się też świetnie bawicie!
Pzodro!
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
+1 ...Druchii pisze:A ja skończyłem już swoją pracę.
Pzodro!
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Zaznaczmy że odbiorca nagrody musi mieć 12 lat lub zgodę rodziców
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Teraz dałem z swojej kieszeni kaskę na nagrodę razem z sponsorem czyli sklepem Vanaheim. Jest to promocja jednorazowa bo niestety jestem tylko nastolatkiem-pasożytem rodziców Także jak ma być następny konkurs to chciałbym może sam w nim brać udział ale głównie chodzi mi o to że jak ma być konkurs to każdy kto będzie w nim brał udział będzie wpłacał powiedzmy 5 zł na konto sklepu Vanaheim. Jak będzie 10 zgłoszeń czyli 50 zł to na nagrody będzie 100 zł w internetowym sklepie Vanaheim.
Z taką propozycją do Was wychodzę, pasuje to Wam?
Pozdrawiam, czekam na zgłoszenia i życzę szczęśliwego nowego roku!
Z taką propozycją do Was wychodzę, pasuje to Wam?
Pozdrawiam, czekam na zgłoszenia i życzę szczęśliwego nowego roku!
Pan Mamikon
Mnie się koncepcja podoba.
Rozumiem że będzie to na zasadzie np. 100 zł na zakupy w sklepie a nie z góry ustalona nagroda.
Jak tak to świetnie. Nie miałem teraz czasu by się pobawić w konkursy ale jak by był w perspektywie 3 miesięcy jamiś to chętnię powalczę.
Rozumiem że będzie to na zasadzie np. 100 zł na zakupy w sklepie a nie z góry ustalona nagroda.
Jak tak to świetnie. Nie miałem teraz czasu by się pobawić w konkursy ale jak by był w perspektywie 3 miesięcy jamiś to chętnię powalczę.
Łajdaki nie usłyszą kiedy przyjdę. Nie kiedy powyrywam im uszy!
ZAPRASZAM TU:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=42611
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=42611
Pan Mamikon