Chd Mag

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Lesthad
Mudżahedin

Chd Mag

Post autor: Lesthad »

Mag robiony i malowany wczoraj , malowanie na poziomie armijnym nie zaklada zadnych fajerwerkow ;p .

http://www.badongo.com/pic/1778525
http://www.badongo.com/pic/1778529

Obrazek

Obrazek

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

Dziwny dobór kolorów, ale malowanie nawet nawet ;)

Lesthad
Mudżahedin

chodzilo mi tez o ocene "konwersji " :D bo to jedna z moich pierwszych powarzniejszych prob z gsem (wczesniejsze to mocowanie rzeczy i wypelnianie dziur ) :P

Awatar użytkownika
Vincent
Kradziej

Post autor: Vincent »

naprawdę bardzo fajny przynieś go w niedziele do klubu

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Post autor: max »

stefan i tak wiadomo ze przynniesie to po co piszesz zeby przynius ]:->
a w klubie ci powiem co poprawic
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.

Lesthad
Mudżahedin

max pisze:stefan i tak wiadomo ze przynniesie to po co piszesz zeby przynius ]:->
a w klubie ci powiem co poprawic
No wlasnie :D , spammer :D:D
Max z gsem wszystko zostaje jak jest , z malowaniem raczej tez , mysle tylko czy by poprawic ostatni highlihgt na brodzie i zielony

Piotr3K
Kretozord

Post autor: Piotr3K »

Bardzo fajny fig.
Podoba mi się konwersja, malowanie też niezłe. 8)

Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Nijlor »

Konwersja sympatyczna, podobają mi się gogle, ale kolory faktycznie trochę dziwne...

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Konwersja fajna , choc moze jakas dodatkowa czaszka lepiej by wygladal. Jesli chodzi o malowanie , staraj sie nie rozjasniac kolorow przez dodawanie bialego. Tak naprawde jest tylko kilka z nich , ktore dobrze wygladaja przez bialy rozjasniony. Polaecalbym np do brazow i do zieleni rozjasnianie sunburst yellow. Bardzo przyjemne efekty wychodza. Jesli juz na upartego chcesz bialym to robic to dodawaj go mnie , bo przejscia zdecydowanie za mocne wychodza...

Piotrax
Kradziej

Post autor: Piotrax »

Konwersja bardzo przyjemna. Ciekawy pomysł i niezłe wykonanie. Malowanie już trochę gorzej. Za ostre przejścia przede wszystkim.

Lesthad
Mudżahedin

Ostre przejscia sa tutaj tym co chcialem osiagnac na tej figurce , planowalem zrobic go na maga ognia i chcialem wlasnie podkreslic to na jego szatach , bo kule chcialem zielona . A ostre przejscia kojarza mi sie wlasnie z ogniem , a co do rozjasniania bialym , rozjasnialem bialym tylko zolty ;p

Awatar użytkownika
Megi
Wałkarz

Post autor: Megi »

Śmieszny koleś z klimatem znerwicowanego wynalazcy :D , fajny pomysł na konwersje.

ODPOWIEDZ