Niektore elementy z lepszym oswietleniem wygladaja lepiej inne gorzej i na odwrot jest ze slabym oswietleniem. Jak wpadne do Gorzowa to mi go pokazesz...Ogolnie calosc bardzo mi sie podba , choc ten wzor Morathi taki sobie...
P.S. Wlasnie skonczylem maga HE , gdyby nie fakt , ze to ebayowiec to z checia bym go wystawil do konkursu - ma " troszke " inny poziom niz moj shaman
PMOTM4 DE sorceress on dark pegasus
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
ta figurka to nie Morathi - Morathi jest IMHO fajniejsza. ta ma nogi ulzone fatalnie i zle sie komponuja z pegazem.
co jest na tej podstawce? na tych zdjeciach wyglada jak zwoje flakow
poza podstawka super praca zwlaszcza pegaz i laga
"I fart in your general direction"
Podstawka, jak mniemam, ma pasować do reszty - była chyba pokazywana już w innym topiku w każdym razie dla mnie spoko wygląda - inaczej..
Malowanie w porządku. Może za bardzo nie widać rozjaśniania czarnych łusek ale pewnie jest Ogólnie fajna kompozycja - dla mnie bardzo OK.
I taka luźna uwaga: a ogień nie maluje się odwrotnie?
Malowanie w porządku. Może za bardzo nie widać rozjaśniania czarnych łusek ale pewnie jest Ogólnie fajna kompozycja - dla mnie bardzo OK.
I taka luźna uwaga: a ogień nie maluje się odwrotnie?
podstawka to masa modelarska maimeri ma przypominac sucha i jalowa ziemie nagaroth ale widze ze tylko mi to przypomina co do samej czarodziejki to jest ona na sztyfcie i mysle ze bedzie na pegazie na zmiane wystepowala z noblem z lifeteakeram ze wskazaniem czestszym na tego drugiego tylko ze zeby jego zrobic musze poczekac na kilka czesciSzaman pisze:ta figurka to nie Morathi - Morathi jest IMHO fajniejsza. ta ma nogi ulzone fatalnie i zle sie komponuja z pegazem.
Maluje sie ale probowalem odwrotnie i nie bylo takiego fajnego efektu a wszystkie moje kucyki w armi beda mialy podobny klimat wiec wybralem wersje bardziej "przyjazna" dla okaRyu pisze:I taka luźna uwaga: a ogień nie maluje się odwrotnie?