A co do takiego parku maszyn to trzeba będzie pożyczyć od kogoś imperium i spróbować

Moderator: JarekK
Najnowszy plik do Army Builder 2.2c: http://chomikuj.pl/debelial/Army+Builde ... 9732380.abGrolshek pisze:Obyś w piekle Slaanesza za pasywnego robił.
Imperium jest tylko jedno i jest po Dark said !Swiety pisze:A co do takiego parku maszyn to trzeba będzie pożyczyć od kogoś imperium i spróbować
Tutaj coś nie bangla z kosztem. Mieści się tylko 3 lvl.swieta_barbara pisze:mag lord na cycu: 4ty poziom slaanesh, ch. shield, skull of katam @ 285
Fajne. Ale za to:swieta_barbara pisze:Jak Wam się podoba?
trzeba uczciwie przyznać, że rozpiska jest zajebistaswieta_barbara pisze:lord: 600, hero: 600, core: 600, rare: 600
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
własnie dlatego nie moglem grac w konczacym sie roku na dp do walki i magu z buta w marasach. Mobilność>allesswieta_barbara pisze:Nie wiem, nie jestem przekonany do tego nurglowca. Z jednej strony niby faktycznie na demony, lizaki, woch jest lepszy. Z drugiej na sporo armii jest znacznie słabszy - za dużo deatha, za dużo klop, ten ward robi robotę. Poza tym równo się mieści - palec boży
Z 4tym poziomem jest ten problem, że nie mieści się diabeł taki jak trzeba. A wystawianie pieszego lorda maga jest słabe - od razu musisz brać jakiś oddział dla niego, robi się miękki, wolny. Nie mój styl.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Się uśmiejesz, ale zajebisty diabeł się składa i po tym jak ostatnio na turnieju dwa razy grałem z banishem, to mocno się zastanawiam.Khuman pisze:nie można mieć wszystkiego panowie !
Khorne !
wiadomkaswieta_barbara pisze:Się uśmiejesz, ale zajebisty diabeł się składa i po tym jak ostatnio na turnieju dwa razy grałem z banishem, to mocno się zastanawiam.Khuman pisze:nie można mieć wszystkiego panowie !
Khorne !
Tak bym sklejał:
dp khorna: skrzydła, pancerz, słomka, charmed shield, scaled skin, soul feeder, mr3
Niestety nie mieści się z nim mag lord, ale komfort grania na takim chamie do lania jest uber.