Wystarczy wejść herosem w ostatniej turze - easy#helion# pisze:oczywiście że może wypaczyć, ale spróbuj utrzymać stodołę przy tych punktach w ostatniej bitwie załóżmy na 1 stole, mało prawdopodobneRince pisze:Stary, ale wynik 32-0 moze kompletnie wypaczyc wynik turnieju...
Warszawa 22.12.2013,Zamach na Mikołaja,(Niedziela) 2x800
Re: Warszawa 22.12.2013,Zamach na Mikołaja,(Niedziela) 2x800
SoCiu....no właśnie nie wystarczy
EDIT:
up zgłoszeń, przydałaby się jeszcze jedna para, no ale trudno, coś wymyślimy
19 graczy, czyli bez tragedii
EDIT:
up zgłoszeń, przydałaby się jeszcze jedna para, no ale trudno, coś wymyślimy
19 graczy, czyli bez tragedii
napisałem co prawda do Heliona ale nie wiem czy przeczyta. Buniek mogę ci pożyczyć WE. Wziąłbyś dla mnie kilka figsów?
potrzebuje pomalowanych 5 jeźdźcow, 21 luków do maga do imperium. daj znać na telefon 533011574, będę jeszcze kilka godzin na nogach
potrzebuje pomalowanych 5 jeźdźcow, 21 luków do maga do imperium. daj znać na telefon 533011574, będę jeszcze kilka godzin na nogach
Dzięki wszystkim za super turniej i bitewki, orgowi za bardzo przyjemny format, swojej parówce za zawsze w formie kontrę DragonPrincow i Jackowi za 3x5++ na 4 drobnowaleczkowych kościach, utrzymanie Stajni i wybicie nas z pierwszego miejsca - Dwarfs never forget! pozdro i do 2014 zapewne
Remo pisze: Ja bym tabelkę miscasta też usunął bo czasem komuś Wampira wsysnie i jest to smutne i niesprawiedliwe i w ogóle brak balansu...
Dzięki ekipie Paradox za fajny, kameralny turniej .
PS. Dwie rzeczy które fajnie jakby się poprawiły:
1. tereny na 1 stole - zupełna patelnie na stole Panowie, dorzuciłbym jeszcze ze 4 ruinki, 8 obelisków i 6 lasków...Podobno zamysł był taki co by taktyki więcej było, ale powaga - prawdziwa katorga i przedłużająca się gra.
2. scenariusz nr 4 - to co wcześniej było mówione za bardzo miesza wyniki, 34(20+12stodóła+2obj.) pkt do zdobycia z ostatniej bitwy trochę słabo, straszna trampolina dla środka tabeli.
Ale i tak było mega, piwko przy graniu to jest to
PS. Dwie rzeczy które fajnie jakby się poprawiły:
1. tereny na 1 stole - zupełna patelnie na stole Panowie, dorzuciłbym jeszcze ze 4 ruinki, 8 obelisków i 6 lasków...Podobno zamysł był taki co by taktyki więcej było, ale powaga - prawdziwa katorga i przedłużająca się gra.
2. scenariusz nr 4 - to co wcześniej było mówione za bardzo miesza wyniki, 34(20+12stodóła+2obj.) pkt do zdobycia z ostatniej bitwy trochę słabo, straszna trampolina dla środka tabeli.
Ale i tak było mega, piwko przy graniu to jest to
- Rogal_z_twierdzy
- Warzywo
Dzięki wszystkim za turniej, było rewelacyjnie.
I potwierdzam to, co napisał SoCiu- nasza para po ostatniej rundzie z marnego miejsca wskoczyła na 3. :p
I potwierdzam to, co napisał SoCiu- nasza para po ostatniej rundzie z marnego miejsca wskoczyła na 3. :p