Warszawa 28.12.2013(3x ETC) "Przed Sylwestrowa GRA W CIEMNO"
Re: Warszawa 28.12.2013(3x ETC) "Przed Sylwestrowa GRA W CIE
+1 na taka frekwencję ciekawszy singiel.
Kalesoner pisze:Mi się temat podoba. Nie wiem o co wam chodzi. Poczytalbym co ma jeszcze Glonojad do napisania.
tak od siebie napiszę, że nie wydaje mi się, by zmiana formatu była problemem. Wszelkie zapisy w regulaminie są po to by ścigać patologię, a noe utrudniać życie komukolwiek. Imo nie ma sensu szukać problemu, gdzie go nie ma... no ale to tylko moje prywatne zdanie. Pozdro i młego grania
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
czy masz jakis problem do mnie? Maluje figsy razem z zona, na turnieje jezdze kiedy moge. Jesli chodzi o swieta to jestem nie wierzacy i taki argument mnie nie przekonuje. Jesli chodzi o trolowanie to radze sprawdzic co to oznacza zanim sie wypowiesz.Rince pisze:Wow, sa swieta, szalenstwo, nie? Wziales pod uwage, ze moze niektorzy spedzaja czas z rodzina? Widze, ze podejscie masz podobne, jak w przypadku malowania figurek - mniej zycia, wiecej battla. Wesolych i nie trolluj turnieju.Niltag pisze:Wow, 2 steamy szalenstwo. Sskoda ze to nie single bo hymn z checia zagral
"The best defense is a good offense." -Gen. George S. Patton
Nie trzeba wysyłać rozp.Rince pisze:My sie zglosimy, jak tylko dostane rozpy.
Wstęp
15zł od osoby (45zł od teamu)
Zgłoszenia:
Prawidłowe zgłoszenie teamu na turniej musi zawierać: imiona i nazwiska graczy, oraz ID ligowe.Zgłoszenie na turniej należy dosłać do 26.12.2013 na adres smiechu-whg@wp.pl.
Za poprawne zgłoszenie w terminie team otrzymuje 3 pkt do klasyfikacji końcowej turnieju.
Armie w teamie nie mogą się powtarzać!!!