Turniej w Bydgoszczy 13.10.07 "Dla prawdziwych generalow"
Kroolik in , wlasnie sie dla niego miejsce zwolnilo... jesli ktos nie moze jednak jechac to dawac mi znac ,bo chlopaki czekaja na liscie rezerwowej...
Sito wchodzisz w miejsce Silvera...
dopiszcie GOgol'a do rezerwy
Gogol wchodzisz za Lesnika...
a moja rozpe mozna obejzec tutaj http://wfb-pol.org/forum/viewtopic.php?t=5614
mozliwe nieiwelkie zmiany, niestety brak psow i chyba za nic ich nie zmieszcze
chyba ze potanie sprezynowca.......
mozliwe nieiwelkie zmiany, niestety brak psow i chyba za nic ich nie zmieszcze
chyba ze potanie sprezynowca.......
Ziemko, ja tylko tak dla pewności, - czy pamiętasz o moim Lizakowym koledze?
Chieftain (Skaven Hero - 45pkt.) Toughness: 4
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
Ok w tej chwili wszedl na miejsce Mlodego Bydgoskiego...
- krooliczek
- Mudżahedin
odpadam tez
Tak myslalem , ze wymiekniesz na koniec - to juz chyba 3 turniej do ktorego sie zglaszasz zeby w koncu nie wpasckemot pisze:ja odpadam.sorki za klopot
UWAGA SA 2 MIEJSCA WOLNE !!!!!!!
GOBOS ROZPA DOSZLA , ALE OGLASZAM , ZE NIE TRZEBA PRZESYLAC ROZP , NIC NIE BEDZIE DODATKOWO PKTOWANE POZA BITWAMI. NATOMIAST JESLI NA TURNIEJU JAKAS ROZPA BEDZIE ZWALOWANA TO KARNIAKI BEDA...
Miekie faje Nastepnym razem dawajcei znac wczesniej , a nie kilka dni przed turniejem...
Tak myslalem , ze wymiekniesz na koniec - to juz chyba 3 turniej do ktorego sie zglaszasz zeby w koncu nie wpascZiemko pisze:kemot pisze:ja odpadam.sorki za klopot
quote]
Ja mam wrazenie, ze moj szef siedzi na forum gildi i sprawdza czy sie nie wybieram na turniej do bydzi,jak tylko widzi, ze sie zapisuje to daje mi prezent w postaci weekendowej pracy .
Dla ludzi z Torunia,na turniej wybiera sie samochodem Marcin Wiewiorka, jak ktos chce to moze sie do niego podlaczyc. Kontakt gg: 870397.
pzdr.
Rzeczywiscie pechowiec z Ciebie , no ale moze kiedys w koncu Masz takiego samego pecha jak ja do turniejow w Toruniu ostatnio...
UWAGA JESZCZE JEST 6 WOLNYCH MIEJSC , KTO CHETNY TEN ZAPISYWAC SIE