PMOTM XLVIII

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
MorgotH
"Nie jestem powergamerem"

PMOTM XLVIII

Post autor: MorgotH »

Obrazek
Ostatnio zmieniony 31 gru 2013, o 12:06 przez MorgotH, łącznie zmieniany 3 razy.

Awatar użytkownika
Azgaroth
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Azgaroth »

Nie do końca podoba mi się skóra, ale flaki wyszły Tobie za to bajecznie :) =D>

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

Nie regulaminowe zdjęcie, za duże, zmniejsz je ;)

Morsfinek
Wodzirej

Post autor: Morsfinek »

A można poprosić o przepis na te cudne flaczki? Tak jak pierwszy komentarz, skóra mi isę nei podoba ale te wnętrzności bardzo ratują figsa.
Obrazek

Awatar użytkownika
dzikki
Kretozord

Post autor: dzikki »

Flaki nawet obrzydliwe, ale zupełnie nie czuję reszty malowania. Taki totalny rozmaz bez składu i ładu. Możesz dać jakąś fotkę z rozsądnej perspektywy pokazującą całość?
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"

Awatar użytkownika
Cookie Monster
Łysy oszukista

Post autor: Cookie Monster »

Skóra mi się nie podoba a flaczki całkiem spoko.
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/

Awatar użytkownika
Hoax
Masakrator

Post autor: Hoax »

Zdjęcie nie chce mi się wyświetlić, a przez komentarze nabrałem apetytu na te flaczki... Dało by radę coś z tym zrobić?

Awatar użytkownika
MorgotH
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: MorgotH »

Maluję z doskoku, robota i dziecko nie dają zbyt dużo czasu na malowanie a co dopiero pojedyncze, dłuższe posiedzenie z figsami :/ dlatego maziam sobie tak jak umiem i czym tam mam.

Skóra- słaba ale nie wiem co z tym zrobić, może brak skilla po prostu

Flaki- to też nie skill- podkład chaos black w szpraju, scrab red, scrab + blood red, blood red, na koniec 'ardcoat i troszkę nurgle rota. jak widać nażedzia dobre dobrałem ;) właśnie dlatego się fatygowałem, żeby w ogóle zdjęcie zrobić i wrzucić to ;)

Awatar użytkownika
kubencjusz
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kubencjusz »

Spoko modele nurgla są trudne przez glutowatą rzeźbę. Ciężko oszacować światłocień. Uważam że bardziej powinieneś popracować nad tym aby lepiej dobierać miejsce rozjaśnień. Szczególnie widać niedoróbki moim zdaniem na nogach i broni. Poza tym spoko paskuda.

ODPOWIEDZ