Tarnów, 08.02.2014, 2400 ETC, Pierwsze Przesłuchanie!
- Weatherwax
- "Nie jestem powergamerem"
Wredny paring, ale co tam, czelendż. What say ye?!Waldi pisze:Wpisz i mnie.
Światło wierzy, że przemieszcza się szybciej od wszystkiego, ale się myli. Nieważne, jak szybko pędzi, zawsze odkrywa, że ciemność dotarła na miejsce wcześniej i już na nie czeka.
Ze względu na zobowiązania najprawdopodobniej mnie nie będzie niestety. Mimo to - wpisz mnie proszę na 1sze miejsce na liście rezerwowej. Jeśli tylko będę mógł przyjechać to wpadam za pierwszego marudera
instagram.com/kuba.michonski
- White Lion
- Kretozord
White Lion proszę dopisać
jeżeli macie więcej niż 20 miejsc to jeszcze dopiszcie od nas:
1. Pingu
2. KacperB
3. Kacpi
4. Kordelas
jeżeli nie to wpiszcie ile się da a reszta na rezerwową.
jeżeli macie więcej niż 20 miejsc to jeszcze dopiszcie od nas:
1. Pingu
2. KacperB
3. Kacpi
4. Kordelas
jeżeli nie to wpiszcie ile się da a reszta na rezerwową.
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
- Weatherwax
I to jest godna pochwały odwaga Rękawica rzucona dzielnie została podniesionaWaldi pisze:Paring zaiste wredny, ale co tam.Matamata pisze:Wredny paring, ale co tam, czelendż. What say ye?!Waldi pisze:Wpisz i mnie.
Przyjmuję.
Ps.
Dobrze, niech teraz ktoś mi wyjaśni jak się gra z tym wochem. Wszystkie katapulty na flankujące warhounds'y, tak?
Światło wierzy, że przemieszcza się szybciej od wszystkiego, ale się myli. Nieważne, jak szybko pędzi, zawsze odkrywa, że ciemność dotarła na miejsce wcześniej i już na nie czeka.
- White Lion
- Kretozord
corner z 2 armat i katapult zamknięty dwoma 40osobowymi hordami z dwurakami i ew. 2x10 thundów na bokach cornera do odgięcia czegoś wrednego.
mała 30osobowa horda minersów do zamknięcia kanapki od tyłu jak coś wejdzie w jedną z hord i utknie.
smith do przycinania pomysłów jakiegoś czarowania
2 płonące maszyny do zdejmowania mantikor, a potem cały ogień na crusherów.
Cele z wardem 3+ i przerzutami 1dynek na warda ja bym ignorował i liczył na połamanie w walce z hordą.
jeżeli ci starczy punktów to jakiś tani BSB żeby hordy stały się nie do złamania.
tak ja bym zrobił choć moim zdaniem paring WoCH vs Df nie jest korzystny dla żadnej ze stron bo przy statystyce dwarfy go wygrywają ale już minimalne szczęście po stronie WoCHu i brodacze płyną..
mała 30osobowa horda minersów do zamknięcia kanapki od tyłu jak coś wejdzie w jedną z hord i utknie.
Cele z wardem 3+ i przerzutami 1dynek na warda ja bym ignorował i liczył na połamanie w walce z hordą.
jeżeli ci starczy punktów to jakiś tani BSB żeby hordy stały się nie do złamania.
tak ja bym zrobił choć moim zdaniem paring WoCH vs Df nie jest korzystny dla żadnej ze stron bo przy statystyce dwarfy go wygrywają ale już minimalne szczęście po stronie WoCHu i brodacze płyną..
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
- Weatherwax
White Lion pisze:corner z 2 armat i katapult zamknięty dwoma 40osobowymi hordami z dwurakami i ew. 2x10 thundów na bokach cornera do odgięcia czegoś wrednego.
Łał! Jeszcze kłopot z rozpiską mam rozwiązany, gdyż wpychałem lorda za 300 pkt. w klocek 12 hamków z ochroną magiczną i w żaden sposób mi się to nie chciało opłacić. A tutaj 130 modeli na starcie, w końcu wystawie swojego niedźwiedzia na planszy...
- White Lion
- Kretozord
Maku lub Arik co powiecie na mały chalenge ?
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
- White Lion
- Kretozord
my możemy dowieźć dowolną ilość makiet.
ew. mam rozkładaną matę GW więc możecie zestawić proforma zwykłe ławki a mata po rozłożeniu daje prawie idealny stół.
ew. mam rozkładaną matę GW więc możecie zestawić proforma zwykłe ławki a mata po rozłożeniu daje prawie idealny stół.
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
- White Lion
- Kretozord
to my dopisujemy jeszcze Teclis (DoCH)
p.s. mam nadzieję Bastor że do twojego samochodu się zmieści
p.s. mam nadzieję Bastor że do twojego samochodu się zmieści
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
A nam zarezerwuj dwa miejsca
Wisła Kraków.
Przecież mało osób się zapisało z Krakowa, listę zapisanych masz więc o co pytasz kto się zapisał?
Wisła Kraków.